OVNOLIKI KUNICI

uz dužno poštovanje ovde boja kao u priči, za mnoge nisam niti čuo a kamoli video.Molim vas kažite mi gde ste ih nabavili.

Kupio bih par ovih kunica, kolko im je cena? ima li neki odgajivac ovih kunica da je sa teritorije krusevca i da ima za prodaju, u koliko ima neka me kontaktira na PP?

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav za sve odgajivace i ljubitelje ove rase,vec duze pratim ovaj forum,pa da vam se i ja pradstavim sa svojim ovnolikim kunicima
dscn2622.jpg

muzjak star 1god.
dscn2620.jpg

dscn2624.jpg

drugi muzjak star 1god.
dscn2645.jpg

dscn2649.jpg

i jedan mladi 2.5 meseci
dscn2636.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Sasa jako lepi kunici!
Nisam siguran ali cini mi se da smo se mi davno upoznali ..........mozda gresim?
:ppozdrav:

Ništa im ne fali,samo ako je jak mraz stavi najlon preko zice i stavi im malo više sena ili slame u kavez.Cena se kreće oko 5 evra po mesecu,ali mogu da se nadju i malo jeftinije,zavisi od kvaliteta.

Svaka cast zima,lepo je videti da neko tako uziva u kunicima,sajt je super...mogu da zamislim kakav ce tek da bude kada ga budes zavrsio:bravo::ppozdrav:!!!

Hvala drugari evo trudim se pomalo!

bsanji
Pa gde si ti druze jel mrdas? Nema te ni u Subotici ni u NS ni u Somboru da nisi nedaj boze odustao od kunica?

Evo pomalo mrdamo.Nisam odustao od kunica.Samo jos nisam dorasta za takve velike izlozbe(i kao sto izreka kaze nebih da se sramotim):osmeh:.

Mislio sam na berze a ne na izlozbe mada ima ti cime da se pohvalis a ne da se sramotis! Moracu ja da dodjem u Pancevo na berzu kad vec neces ti za NS pa da se malo druzimo!

Nazad
Vrh