Petković Miroslav
Član
sve to nije ni blizu prirodnog vuka,to su sve americko -kanadski hibridi.Mnogi azili u USA imaju problema sa tim hibridima,svakim danom sve ih je vise i vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,u americi je popularno ukrstavanje vukova i pasa,pa otuda mnogi problemi,koji kasnije rezultiraju odlaskom u neki od azila.Na hiljade hibrida danas zivi u azilima.Mnogi profi fotografi su dobro zaradili slikajuci navodno te zvijeri u svom prirodnom stanistu...Ustvari fotkali su samo hibride.Zar bi divlja zvijer samo tako stajala dok je drugi fotografise?Fejzbuk je prepun takvih fotografija.Hibridi vukova?
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]Moj lepotan Meda ! Nažalost uginuo je, ne mogu ga prežaliti. Rezervisao sam drugo štene, čekam. Pulini su meni omiljeni psi ! Ima li svežih slika drugovi ovčari ?
Kako da naučim štene da bude dovoljno žestoko da tera ovce, a da ih ne grize za noge i ne čupa vunu? Imam problem s ovcama ne reaguju uopšte na psa. Ova mala ih tera ali ne bih da kasnije kad ovce nauče na nju da ih grize bez potrebe.
Evo ove Male što mi pravi probleme, ali sad je već bolje. Važno da sluša, a nadam se da će s vremenom i naučiti šta i kako treba.
[/URL][/IMG]
Ovakve su i moje kad ide Pulin pred njima i kad je u blizni.Ali je pre toga morao daih okupi i da stigne jedno siljeze