da li vredi ona fora nagradjivanja kad pas uradi nesto dobro...ja sam tako mog zucu naucio da donese lopticu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos kako vridi. Pa sa tim se sve postize. Batina je zajebana, mozes napravit takvog idiota od psa da ce nekog pojest bez po muke a ti ces odgovarat.North ARMY je napisao(la):da li vredi ona fora nagradjivanja kad pas uradi nesto dobro...ja sam tako mog zucu naucio da donese lopticu
E nasa si crkvu di ces boga molit he he . Pojma nemam posalji novom privatnu poruku on ti je informaticarNorth ARMY je napisao(la):@brundalo kako da postavim moj video iz telefona ovde na sajtu a taj video se ne nalazi na youtube-u,ima li nacin??
posto sam snimio mog malisu u akciji,kako sam ga vaspitao nemam reci
kad smo u kuci nema sanse da ce neko uci u dvoriste ili da prodje pored kapije,a kad smo na dvoristu onda samo onako malo lane...
ne bih ga menjao....
Velimir je napisao(la):Ovaj nas je bas dosadan i spopada ljude kad ih vidi na putu, raduje im se ko da su mu rod rodjeni, skace na njih i prlja.
Stigao je vec i komsijsku kokosku da oplavi, malo se igrao sa njom ali nije ubio, mada su je oni posle zaklali.
viruj meni to ti je HR ovcar ali nema veze. rasprostranjen je po cijeloj panoniji a u vas i u baranji je poznat pod nazivom pulin. Inace je kao pasmina priznat jos prije drugog rata. No to nema veze. sad mu je pravo vrime da ga ucis. Istina za ovaj nauk je malo kasno ali ubrzanim radom ces nadoknadit. Inace oni su ti takvi, razigrani.Velimir je napisao(la):Hvala puno Brundalo, nego jel ima veze uzrast kad se pocinje dresura?
Nisam znao da za cuvanje ovaca mora da prodje i ovu osnovnu obuku, ovo sa sedenjem.
Reci mi jel bitno da li je vezan ili pusten? Ovaj nas je bas dosadan i spopada ljude kad ih vidi na putu, raduje im se ko da su mu rod rodjeni, skace na njih i prlja.
Stigao je vec i komsijsku kokosku da oplavi, malo se igrao sa njom ali nije ubio, mada su je oni posle zaklali.
Kakav je proces ako nesto uradi sto ne sme, sme li se onda tuci?
Videcu da uvezbamo ove dve lekcije pa onda dalje da idemo.
Ovaj je musko.Cuo sam i ranije da su zenke bolje za rad ali je ovo stene jedino bilo ostalo kod mog prijatelja sto mi je dao. Inace on mi je rekao da je to cistokrvni vojvodjanski pulin....
ziveo
Klasican foteljas u pravom smislu rijeciTar je napisao(la):Evo ga moj radni pas. Odlucio se da radu u fotelji. Najradije bi u neki upravni odbor
Nema. Boja je iskljucivo crna. Priznaju se i primjerci koji imaju bijelu fleku na prsima. Jedino ta promjena je dozvoljena. Ako ima bijelo ili bilo koju drugu boju bilo gdje osim na prsima nije cistokrvan. Usi im moraju bit uspravne iako tu i tamo ima i sa spustenim usima, ali se oni iskljucuju iz priploda. Ovom tvom ce se usi uspravit neboj se. Inace imas 2 tipa tih ovcara visi i nizi i oba su priznata od medjunarodnog kinoloskog saveza. Nizi tip visina m/ž 48/46 i visi tip 53/51Velimir je napisao(la):Ma ne razumem se ja u pse,ali vidim da je to ista rasa...nego ima li ga u razlicitim bojama osim u crnoj?
E Cugi Cugi, ovo ti je isto kao Pramenka nasuprot Winterberga ( )Čugi je napisao(la):Ja imam ženku Engleskog Poentera, druga generacija, prvu sam nabavio '92 godine, opšte poznata kao najbolja rasa ptičara, a i zna kuću da pričuva.
Sve mi je jasno u jednakim smo gov.... Ali nadji dnevno 15 min vrimena da ti ne prestari jer posli ce ti bit sta mi ovdi recemo...livo smetalo he heVelimir je napisao(la):Jos ne nalazim vremena, sve danas sutra...danas sam moro sec nekoj babi drva, a imam jos neke prepravke u stali pred jagnjenje...