U prodavnici.
Ajde se ti nama lepo predstavi pa ces dobiti i odgovor
Ajde se ti nama lepo predstavi pa ces dobiti i odgovor

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je jedan preradio 141 i napravio samohodni cetvororedni berac u njeg je ubacivao delove od zmaja222miroslav k je napisao(la):evo jos neki primer beraca, prepravljen univerzal, tj prvi samohodni cetvoredni berac od zmaja
![]()
Da si ubrzao kardan islo bi boljeb_a_t_a je napisao(la):Za dvoredni zmajev berac treba malo vise od 55 konja.Kazem iz licnog iskustva.Par godina sam brao sa Rakovicom 65,islo je ali nije to to.Malo malo pa gusi.Mislio sam da je do beraca,ali shvatio sam da gresim kad sa ga zakacio za jaci traktor.
Ja sam Milan Savic,ove godine sam kupio berac bruogoin gx 406 axe ali imam problem sa ljuscenjem,zanima me gde mogu da kupim oirginalne gume za vjlake i zvezde?North ARMY je napisao(la):U prodavnici.
Ajde se ti nama lepo predstavi pa ces dobiti i odgovor![]()
pa ima ih gde hoces bar kod mene na pijaci ima koliko ti je volja! a i clan Matic je nasao za svog!!!Milan.Savic je napisao(la):Ja sam Milan Savic,ove godine sam kupio berac bruogoin gx 406 axe ali imam problem sa ljuscenjem,zanima me gde mogu da kupim oirginalne gume za vjlake i zvezde?North ARMY je napisao(la):U prodavnici.
![]()
A koja je cena onih gumica,da znam neku orjentaciju,ako kojim slucajem znas?kombajner je napisao(la):pa ima ih gde hoces bar kod mene na pijaci ima koliko ti je volja! a i clan Matic je nasao za svog!!!Milan.Savic je napisao(la):Ja sam Milan Savic,ove godine sam kupio berac bruogoin gx 406 axe ali imam problem sa ljuscenjem,zanima me gde mogu da kupim oirginalne gume za vjlake i zvezde?North ARMY je napisao(la):U prodavnici.
![]()
Evo jedna slika od 241, slika je iz ovog oglasa http://www.mojauto.rs/polovni-auto/521707nsnidza je napisao(la):Postoji li fabricki samohodni berac zmaj koji nije prepravljan