Ostali berači kukuruza

miroslav k je napisao(la):
evo jos neki primer beraca, prepravljen univerzal, tj prvi samohodni cetvoredni berac od zmaja
2aesfiu.jpg
Kod mene je jedan preradio 141 i napravio samohodni cetvororedni berac u njeg je ubacivao delove od zmaja222
Post je spojen: [time]1264537922[/time]
Za dvoredni zmajev berac treba malo vise od 55 konja.Kazem iz licnog iskustva.Par godina sam brao sa Rakovicom 65,islo je ali nije to to.Malo malo pa gusi.Mislio sam da je do beraca,ali shvatio sam da gresim kad sa ga zakacio za jaci traktor.
Da si ubrzao kardan islo bi bolje

North ARMY je napisao(la):
U prodavnici.

Ajde se ti nama lepo predstavi pa ces dobiti i odgovor :cao:
Ja sam Milan Savic,ove godine sam kupio berac bruogoin gx 406 axe ali imam problem sa ljuscenjem,zanima me gde mogu da kupim oirginalne gume za vjlake i zvezde? :sta:

Milan.Savic je napisao(la):
U prodavnici.

Ja sam Milan Savic,ove godine sam kupio berac bruogoin gx 406 axe ali imam problem sa ljuscenjem,zanima me gde mogu da kupim oirginalne gume za vjlake i zvezde? :sta:
pa ima ih gde hoces bar kod mene na pijaci ima koliko ti je volja! a i clan Matic je nasao za svog!!!

kombajner je napisao(la):
Milan.Savic je napisao(la):
U prodavnici.

pa ima ih gde hoces bar kod mene na pijaci ima koliko ti je volja! a i clan Matic je nasao za svog!!!
A koja je cena onih gumica,da znam neku orjentaciju,ako kojim slucajem znas?

Ovlasceni zastupnik za Bourgoin je ITN Beograd doo
Dubrovacka 20-22 Zemun
11080 Beograd
tel 011 3160-328
2618-885
198-662

poz ljudi ja sam mladen iz pirota,razmisljam da kupim berac za kukuruz i imam traktor rakovicu 65,koji bi berac iso uz taj traktor ako moze i neka slika?

Preskupa zaj......ja.Za tu lovu bih se pre odlucio za vuceni ili sto kolega matic kaze "Bourgoina" i ostane za dosta :ppozdrav:

DRUGARI!!!!!:haha:?
Koja je razlika izmedju Zmaja 222 i zmaja 222s, moj komsija kupio sa tim "s" , pa usra sve zivo,kao da je EXTRA nesto sad ga zovu Goran S, ko specijalac :haha:
bas me zanima sta bi znacilo ili ima li koje svojstvo, ali stvarno coveku na berac stoji "s".
Ili je to prethodni vlasnik stavio svoj inicijal :D

Nazad
Vrh