vocar amater
Član
Ljudi ovo postaje iritirajuce. Bar kad je viljamovka u pitanju. Moze li mi neko objasniti kako da postavim fotografije i video sa telefona. Vidim greske da te Bog sacuva, a ne znam kako da vam pokazem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo prebaciš sa mobitela na računar ili laptop pa onda odatle odeš na neku internet stranicu i prebaciš na nju sliku i kopiraš taj link i zalijepiš ovdje..ja sam prije išao na imageshack stranicu i tamo ima opcija upload ili dodaj klikneš na to i na sliku koju hoćeš ideš upload i kad ti prebaci na internet kopiraš link url i ovdje zalijepiš.........a ako hoćeš pošalji na mejl nekome slike pa će staviti ovdje evo ti moj gradjevinacbh@hotmail.comPokusavam...konferans.
- - - - - - - - - -
Jeste. Sijanac je.
Nije bas tako jednostavno prijatelju. Mnogo je kompleksnije nego sto mozda izgledaOvako krusku na sejancu formira plod.
Pogledajte slike krusaka u mirovanju.
Pune su cvjetnih pupova.
Rod svojom tezinom otklanja grane.
Rezidba se temelji na skracivanju provodnice svake godine kako bi se potaknulo bocno grananje i dobivanje sto vise bocnih grana.
Ostavljaju se bocne grane sa pravilnim polozajem a koje nisu prebujne ili preslabe i to je to.