Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ја сам купио овакве маказе пре три године и презадоволјан сам са нјима. има још дуза верзија мада невидим потребу за тим дузимZove mene prijatelj, treba mu neka opruga za neke makaze...ja reko dođi, i biraj (pošto imam hrpu raznih opruga koje čuvam za takve vanredne slučajeve).
Kad evo njega, nosi fiskars, koje prvi put vidim uživo. Nađemo mi oprugu, i probamo...ta idi...da nisam imao uši, osmeh bi bio do potiljka!
Pa to je nešto strava, lagana(neki materijal kao za štapove za pecanje), seče kao puter, glava se može zaokretati od 0-90 stepeni, povlačenjem tog narandžastog dela na sredini - reže, ako odvrneš taj deo, možeš još izvući donji deo i ponovo zategneš, tj. produžiti teleskop po potrebi, ali onda pošto nemožeš dohvatiti narandžasti središnji deo da bi povlačenjem rezao...jednostavno povučeš naradžastu kuglu na kraju teleskopa i isto reže,,,bio sam fasciniran...ne da je alat, nego vrh!
Ima tu još mnogo drugih firmiranih proizvođača teleskop makaza, i predpostavljam da su sličnih kvaliteta, al ih nisam imao prilike probati...i verujem da su i one dobre!
Ovaj moj villager teleskop za 10eura, posle 10minuta rezanja, i manevrisanja između grana, i psovanja kad ti kanap zapinje...izmori čoveka, kao da si pretovario kubik drva.
Nije džaba "koliko para, toliko i muzike"...
pozzz joe!
које је воће у питанју и која старостIma li ljudi neko u Kg , Ca , Kv ,tim regionima da dobro zna da formira vocnjak ??
Ako neko zna nekoga ili sam zna neka mi javi na PM.
hVALA KOLEGE !
nov sam...
kao se orezuju kajsije?
HVALA!
dali neko zna stubasta jabuka kako se orezuje? hvala
Nikako rezati sada,kada već imaš nekoliko stabala čekaj kraj 2 mjimam nekoliko stabala kruske Viljamovke, pa me zanima da li je rano da se orezu sad posto vidim da je toplo, a ne mogu da nadjem u kom je periodu najbolje orezati?