Bećarina pusta
Član
Дај слике да видимо,ја сам волео по снегу орати.
[url=https://postimg.cc/xq6t4nVP]
[/URL]Zadnji put sam orao po snijegu sa IMT-533 prije cca 25+ godina. Lanac kroz lijevi točak, blokada i deri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дај слике да видимо,ја сам волео по снегу орати.
[/URL]pazi druze samo date ovi ne kazne jer po snegu kazu da se vise mnista nesme radit[url=https://postimg.cc/xq6t4nVP][/URL]
Zadnji put sam orao po snijegu sa IMT-533 prije cca 25+ godina. Lanac kroz lijevi točak, blokada i deri.
nisam.kako prognoza stoji verovatno tek krajem janura cu pocet.psence koje moram preorat odusto sam verovatno ce ici samo 1x rubin a ostalo cekat dok sneg neode.lepe cifre su neki dobili za obradu po snegu pami netreba druze jos taj trosakI sad orem. Dobro je što nam dozvole da dišemo, inače bi se (brže) udavili. Ovako se polako gušimo u tim pravilnicima koje (provjereno) niti oni sami ne razumiju.
Jesi ti pooro?
pisao sam vec pre zasto se vracam plugu.desio se prinos veci eto stase desilo da se vracamo plugu.radili smo oglede i pola pola njiva i defifnitvno se vracamo plugu.ta redukovana bez redovnih padalina zaboravi druze.posebno proletne kulture.psenica jos kako tak moze da uspe ak bude mokra zima tojest da se koren razvije a kod proletnih kad zasusi a sabijeno koren ostane plitak pa vrsis 10m kukurza dok drugi koji oru vrse 30 40m.mozda gde je pesak i bas lagana zemlja to prode al ovde ne iako je ovde laksa zemnlja.kod mene da nisam vratio plug od 2023 definitivmno bih sad zatvaro gospodarstvo i trazio posoOpa,izgleda se vraćate na plug.
Jel možete reći šta se desilo pa se vraćate na stari način obrade?

Не разумем,ко не да да се оре по снегу?pazi druze samo date ovi ne kazne jer po snegu kazu da se vise mnista nesme radit
ako sam dobro skapirao drzava, neka me ispraveНе разумем,ко не да да се оре по снегу?