mixer87kac
Član
Jel onda tih 10m oni održavaju i kose redovno da ne raste korov?drugar nezna kak suga drugi put tacno uvatili.meni u savetodavnoj su rekli da ak si vecbio u komntroli da moguce cete pratit verovatno sledecih 3 4g jel krsis idalje ida nije problem ustanovit iz uzorka biljke cim je tretirano.a kod suseda kaze vidil mu preko satelitskih snimki da nuije ostavio neposejano 5 10m do kanala i sume kak bi trebalo po pravilniku i dosli u kontrolu da premere pa im valjda bilo sumnjivo sto nema korova u tih 5m do kanala.kad mu stigo izvestaj postom pisalo sredstvo toest a.materija koju je koristio
ja sam jednom dobio kaznu kad mi ostalo u sprici 100l pa pustio 2 sekcije iznad kanala da potrosim da poprskam to zbunje i korov u kanalu nekih 50m pa mi stigla kazna nakon mesecdana.nisam niznao dotad da je zabranjenio kanale prskat ovde
na temelju toga mozes dobit jos uz to i kaznu od konulanog redara ili ajk jeu pitanju drzavno zemljiste da poniste ugovor i oastanes bez zemlje.lako oni smisle nova samo da nas uniste sto pre
Sent from my SM-A546E using Tapatalk