Oranje

drugar nezna kak suga drugi put tacno uvatili.meni u savetodavnoj su rekli da ak si vecbio u komntroli da moguce cete pratit verovatno sledecih 3 4g jel krsis idalje ida nije problem ustanovit iz uzorka biljke cim je tretirano.a kod suseda kaze vidil mu preko satelitskih snimki da nuije ostavio neposejano 5 10m do kanala i sume kak bi trebalo po pravilniku i dosli u kontrolu da premere pa im valjda bilo sumnjivo sto nema korova u tih 5m do kanala.kad mu stigo izvestaj postom pisalo sredstvo toest a.materija koju je koristio
ja sam jednom dobio kaznu kad mi ostalo u sprici 100l pa pustio 2 sekcije iznad kanala da potrosim da poprskam to zbunje i korov u kanalu nekih 50m pa mi stigla kazna nakon mesecdana.nisam niznao dotad da je zabranjenio kanale prskat ovde

na temelju toga mozes dobit jos uz to i kaznu od konulanog redara ili ajk jeu pitanju drzavno zemljiste da poniste ugovor i oastanes bez zemlje.lako oni smisle nova samo da nas uniste sto pre
Jel onda tih 10m oni održavaju i kose redovno da ne raste korov?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Jel onda tih 10m oni održavaju i kose redovno da ne raste korov?

Da, da, svaki mjesec dva puta, da trava ne preraste. Šalim se, naravno. Ne kose redovno ni kanale, a di pokraj kanala. "Nužne" kanale kose redovno, a ostale rijetko ili nikako. Činjenica je da su naši prilkom predpristupnih pregovora masu stvari iz EU pravilnika doslovno prepisali i nisu dovoljno prilagodili našim uvjetima gdje se odvija poljoprivredna proizvodnja niti uvjetima-stanju u državi. Neke su čak postrožili. Uglavnom nije dobro. Neću reći da sve ne valja, ali da sa dosta toga imamo problema to je činjenica.

Hvala Bogu pa smo mi i dalje "divljaci" i necete da nas primite u EU .
Narocito se zahvaljujem "nezavisnoj" drzavi hrvatskoj sto nas blokira na svaki moguci nacin jer bi nas inace ovi nasi magarci uvukli u jos vece duznicko ropstvo :ppozdrav:

Hvala Bogu pa smo mi i dalje "divljaci" i necete da nas primite u EU .
Narocito se zahvaljujem "nezavisnoj" drzavi hrvatskoj sto nas blokira na svaki moguci nacin jer bi nas inace ovi nasi magarci uvukli u jos vece duznicko ropstvo :ppozdrav:

Morate ispunit još neke uvjete pa ćemo onda popustit. ;)

Neka se sekirat, kad nam kažu da stisnemo zeleno (da vi uđete u EU) mi ćemo ga stisnit, jer radimo i mi i vi ono što nam drugi kažu. A ti "vaši magarci" će, kad dobro osjete pare, samo tko grebat za EU.

Da, da, svaki mjesec dva puta, da trava ne preraste. Šalim se, naravno. Ne kose redovno ni kanale, a di pokraj kanala. "Nužne" kanale kose redovno, a ostale rijetko ili nikako. Činjenica je da su naši prilkom predpristupnih pregovora masu stvari iz EU pravilnika doslovno prepisali i nisu dovoljno prilagodili našim uvjetima gdje se odvija poljoprivredna proizvodnja niti uvjetima-stanju u državi. Neke su čak postrožili. Uglavnom nije dobro. Neću reći da sve ne valja, ali da sa dosta toga imamo problema to je činjenica.
E onda neka zajebu. Tamo gde ja odrzavam onda ću i da posejem. Ili tužite vi državu za ne održavanje kanala i priobalja... Mada ima svega i kod nas. Evo sad sam gledao video, kaže čovek kad staviš neku reklamu ili neku baštu ispred svoje kuće onda kažu to je državno moraš da platiš. A kad na istu tu površinu padne sneg kažu to je ispred tvoje kuće dužan si da počistiš ili ide kazna.... E bajo moj, kako god okreneš ti treba da platiš njima....

Nazad
Vrh