Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre oranja isprskaš sa Bioplugom.Да имам мало више земље и да се планирам дуже бавити пољопривредом, обавезно бих имао таруп у свом поседу. Ови штапови неће за две године иструлити.
Ja sam ga ove godine prvi put primenio, kako ste zadovoljni njime, vredi li ili je to čista propaganda? Da li olakša obradu zemlje u narednim godinama?Pre oranja isprskaš sa Bioplugom.![]()
Prskao duplom dozom tuluziniste pola njive sledeca godina posejana soja i gde je radjeno bio plug viša stabljika i zrelija nije bilo lisca na njoj u toku vrsidbe ...I ja sam ove godine prvi put ali mi kažu da do proleća sve nestane, videćemo.
Pa baš zato što đubriš stajnjakom ne treba ti ništa drugo sem kiše a kod nas je malo onih koi imaju stoku ili mogućnost da bace stajnjak pa onda pokušavamo sa bakterijama.Верујем да је тако.
Зашто у вашем земљишту нема довољно бактерија него морате и њих да додајете?
Ја сваких 5-6 година ђубрим њиве стајњаком, тако да све иструли а боље држи и влагу.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka