talianu
Član
Malo orem sada ali bi da imam plug sa kojim radi 100ks u svim uslovima.Cek Talianu kupujes za veceg Lamba dvobrazni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo orem sada ali bi da imam plug sa kojim radi 100ks u svim uslovima.Cek Talianu kupujes za veceg Lamba dvobrazni ?
Moze biti na adresi od kupca bez problema. U Belgiji je sada. Kupljen je za sebe,ali sam u medjuvremenu uzeo jos jedan,tako da ovaj ce ici na prodaju.De se nalazi?![]()
To ne znam, samo ga vidjam kada prolazim. Ako si zainteresovan sutra ću slikati i probati da pronadjem vlasnika, posto cu sigurno prolaziri kroz BNS.Koliko je novaca taj plug?
Putine još samo napiši koji je plug i kojih dimenzija. Baš zbog kolege pexkap, koji traži da kupi plug.Imam ja prodati 2+1 obrtac,masivan i jak plug,sa predpluznjacima. Cijena je oko 3300e
Ima 2 komadaTo ne znam, samo ga vidjam kada prolazim. Ako si zainteresovan sutra ću slikati i probati da pronadjem vlasnika, posto cu sigurno prolaziri kroz BNS.
Prodat posle sat vremena od objave clanu foruma(slabo je aktivan),ako bude hteo javice se i objavice on slike kad stigne.Putine još samo napiši koji je plug i kojih dimenzija. Baš zbog kolege pexkap, koji traži da kupi plug.
Nisam mislio na taj u centru već sa leve strane posle autoservisa. A bio i jedan pred samim selom sa desne strane kod otkupnog mesta porwd 4 ili5 braznog ermo pluga.Ima 2 komada
Kuhn master 100 ceni 5300
Kverneland 4400
svi podeseni na isti razmak i dubimnu.kasnije smo proveravali jos jelsu i pretpluznaci na istoj dubini.Da li su plugovi bili na isti razmak, pretpostavljam da jesu?