Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јесте у праву си смицо сам је због великог захвата прве бразде само сам је чеко кад ће цикнеDobro je to i drzalo,meni je tako pucala 3 puta,otkad sam stavio ojacanje da drzi tu osovinu gde viri mnogo sa leve strane,drzi trecu sezonu bez problema.
Što se tiče poluge na plugu, vidi se da je već vareno...Јесте у праву си смицо сам је због великог захвата прве бразде само сам је чеко кад ће цикне
Јуче сам гледао КП огласе и била је једна полуга од 756 на продају.Где наћи сад квалитетну такву ове нове што сад стављају ми не уливају поверење.
To najbolje po meni da odes i neko ti napravi novu osovinu na strug jaka da bude..ove nove mislim da nisu neki kvalitetni materijal sve to mekoГде наћи сад квалитетну такву ове нове што сад стављају ми не уливају поверење.
I moj vogel je star ali ima 800kgПлуг је тежак 480кг носи га руја без бриге,старији модел плуга 10год је код мене лако се вуче,има доста штеловања тј угlова глава,дефлектора,пераја,да лепо заорава са дефлекторима мада је и кукурузовина натрулила. Ремонтовао сам га комплет и јако сам задвољан мале даске ,добар угао чак и кад орем где се каиша он ломи бразду не избаци је само....Купио сам га сасвим случајно иначе кад је суво и кад се оре како хоћеш идем са пуним захватом 100цм сад ме мрзи да скидам те плочице.
Mozes li samo da slikas bocne stabilizatorske poluge, ko je proizvodjac podiznog sistema na traktoru? Meni kad je dosao serviser da pusti plug u rad idiot izvadio klinove na stabilizatorskim polugama zamalo da mi napravi sranje kad sam se okretao. Plug mora da ima malo lufta da se pomera levo desno u radu ali kad je podignut ne sme biti znacajnog bocnog pomeranja jer prilikom prelaska preko neravnog terena zaljuljace se i dobiti ubrzanje, tu deluju puno vece sile i neminovan je lom.Namestio se...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Kod mene postoje slicovane rupe na stabilizatorskim polugama i te treba koristiti za sve povrsinske radove kad se prikljucak vuce po zemlji ili u zemlji ali treba odabrati takav polozaj da kad se podigne da ljulja minimalno.I ja sam se mislio da klinovi na stabilizatorskim polugama su višak u oranju. Ali me je jedan član savetovao da teram i orem sa klinovima. I stvarno ide to, čak se i zabrazdjuje plug, a mislio sam da se to neće nikako desiti.