Oranje

Свиње су нас растуриле у једном потезу чопор око 35-40 комада крмача,прасића назимади...

Vala i ja kad pocenem neki posao,nema brijanja dok se ne zavrsi, i mislio sam da je samo kod mene tako.
Jednom sam se obrijao i lose isla zetva, i prinos i kvarovi i vreme, reko e vise neces
Ne znam dal mi ide bolje od kad preskacem brijanje, al ne bi ni da probam :)

Mozes li samo da slikas bocne stabilizatorske poluge, ko je proizvodjac podiznog sistema na traktoru? Meni kad je dosao serviser da pusti plug u rad idiot izvadio klinove na stabilizatorskim polugama zamalo da mi napravi sranje kad sam se okretao. Plug mora da ima malo lufta da se pomera levo desno u radu ali kad je podignut ne sme biti znacajnog bocnog pomeranja jer prilikom prelaska preko neravnog terena zaljuljace se i dobiti ubrzanje, tu deluju puno vece sile i neminovan je lom.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Na svemu je utisnuto CBM.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Ove godine na jednoj njiv su se pojavili ovakvi krugovi tri komada otprilike na istoj razdaljini jedan od drogog, Od gore se nistsa nije videlo nego kako smo orali tako se pojavljivali krugovi.Ove godine je bilo zito a prosle suncokret Od cega moze to da bude

Ove godine na jednoj njiv su se pojavili ovakvi krugovi tri komada otprilike na istoj razdaljini jedan od drogog, Od gore se nistsa nije videlo nego kako smo orali tako se pojavljivali krugovi.Ove godine je bilo zito a prosle suncokret Od cega moze to da bude

NLO,najdanovi krugovi itd.....
Lepo to mozes da unovcis ako imas maste i pozoves novinare.....

Послато са motorola one помоћу Тапатока

I ja ovo primetio,ne krugove naravno,ali na pojedinim mestima na parcelama gde ne bih poverao da ima ,pojavilo se ovo kao slatina,ne puno za sad.

Preselili se na tvoju njivu ona mlada sa puno đuvegija kad ih je najurio onaj kombajner, pa igrali kolo... :haha:

Nazad
Vrh