aca74
Član
Milovane jel plan četvorobrazni obrtac ili ravnjak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obrtac samo 3 brazde dolazi u obzir,a 4 brazde ravnjak.Milovane jel plan četvorobrazni obrtac ili ravnjak?
Mislio sam da kupujes nov plugTo i jeste najbolja kombinacija,ali meni je puno para,posto ja gledam sto vise da podrivam. Orem samo kukuruziste
Pa ajde da ti objasnim...Pa jel ovo bilo demonstracija jednog prohoda ili sta nije mi jasno?
Mirmag kako se desilo da klin spadne? Meni su spadali osigurači sa ruku hidraulika. I ove godine na jednom kraju vidim fali osgurač. Brzo stanem, stavim drugi i odmah stavim žicu na oba osigurača. Inace sam to osiguravao šrafom imbusom, al ovi krajevi kod kejsa au malo knap u odnosu na rusa, pa ne mogi stati.
Ta svakojako se dešavalo godinama. Pa kada si sam, a 757 težak za jednog čoveka, onda muka bozja da ga vratim. Prošle godine najebali zet i ja istovremeno na jednoj parceli, al udaljeni 200 metara. Nit ja da pomognem nit on meni.Meni isto ispadne jednom ove godine sa poluge, samo sto sam ja video tek kad se plug zabo u zemlju.