Rasa91
Član
Teraj ovde tanjiracu za 10 dana, ti ako cekas prolece na ovo sa tanjiracom sjebo si se.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja tu samo skrenem kroz njegovo i pravim put pa neka se jebeA ima debila koji i put razjebu spuštajući pluk na njega pa onda krenu,a još je metar ušao u put,ala će dobiti brazdu.
Djordje otice rajka u ku...Ponovo livada (staro luceriste)
Videcemo u prolece,ako ne moze tanjiraca,ima covek usluzno radi velikom frezom,pa tako da usitnim.
Ali se lepo oralo
file and image uploader
upload host
Ma dobra je ta za susuCrna ko djavo
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Spajam njive,a eksperiment je odavno oprobanPraviš eksperiment ?
Nema to veze,zemlje gde po analizi ima humusa preko 4% su najgore kad zasusi,nema nista od prinosa skoro,a crne ko noc kad se oru,razrivaju,sta god.Dok vise zuce zemlje humus jedva iznad 2%,zuti pesak i glina,te daju najbolje prinose,takve imamo pored reke.Ma dobra je ta za susu
Jeste,mora da se odradi strnjika sa totalom i jedno tanjiranje i onda podrivanje u potpunosti menja plug.Nisam ispratio ,da li ima razlike u prinosu ,borba sa korovima?
Imao sam i ja podrivanih parcela +tanjirano ,ali uglavnom kada sam morao ,nije moglo u jesen da se ore zbog suše.Razliku u prinosu nisam primetio ali je borba sa korovima malo intenzivnija.
Jbg, takva zemlja pjeskulja...A šta ti ovde oreš kad je ovo već kao spremljeno za setvu