Kakav si ti covek ni pretpluznjake nemas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa valja cu i ja da prodjem,imam 55 bodovaI sam sam takav (sirotinja)+ konkurs prosao.
Jel nitro ili uljana
Imam volju,pare i bodovi su relativna stvar.Pa valja cu i ja da prodjem,imam 55 bodova
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Kolega koja je dubina? Imamo isti plug pa nesto gledam.Fino se radilo Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Jel to 577 kad tako ui☺Uslovi za pripremu i setvu još nisu zadovoljavajući pa rešili i mi da krenemo da odvadjavamo...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
35cm tako kaze kompjuterKolega koja je dubina? Imamo isti plug pa nesto gledam.
Daaa. Ore u 5 sporoj pa zuje sinhroni!Jel to 577 kad tako ui
Nije ni kod nas sva zemlja izrazito teska za oranje, ima i toga jeste da je vecina teza ali imamo na nekoliko mesta gde se moze reci da i ide lakse.Peet meni nije jasno, znam da imate tešku zemlju, a taj manji vuče tri glave plug. Kod nas toga nema, ni 892 ne ore aa tri glave, u čemu je štos? Prosto zavidim.
Tako je, Zts vuce 4 x 35 i zavisno od zemlje, odnosno uslove oranja u nekim slucajevima mogao bi da vuce 3 sporo i 5 brazdi.Teska je to zemlja, ne znam na koliko mu je zahvat na vogelu , ako je 4x35 = 140cm, a 756 je zahvata 30 cm, tako da 3x30 =90cm
To samo tako deluje da manji traktor vuce 3 brazde, a veliki "samo" 4 , po analogiji od manjeg traktora veliki bi mogao i 5 da vuce
Peet da li ti je dobro uposljen zts, ili moze jis da potegne?