aca74
Član
A što strnjike se ore teško. Kod mene je išlo baš lako nije ništa pipano od žetve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam 540 zadnje i normalno se ore na 35cm.Cak su daske un350
Meni se cini da je ova daska napravljena vise za veci nego za manji zahvat. Naprosto ima materija i leo prevrne i zamesa plasticu. Vise mi se svidja kako ore na vecem zahvatu po brazdi, a da ne pricam da sad nema potrebe za transportni tocak.
Ja nikad nikog nisam uspio uvjeriti u to, a od skoro dvadeset razno raznih plugova koje sam imao, najljepše, najlakše i najbrže sam orao sa 2x55cm...Slazem se u potpunosti sa tobom. Msm cak i da laske vuce traktor manje brazda sa vecim zahvatom od obrnutog ko se razumemo.
Sigurno ne bi tako orao obrtacem da je jedna njiva.Da li je to ista njiva, jedna polovina se lepše zaorava a na drugoj ima poprilično na površini kukurozovine?
Vetovatno je to komšijska njiva.Da li je to ista njiva, jedna polovina se lepše zaorava a na drugoj ima poprilično na površini kukurozovine?
Nije ista,ova sto se beli je komsina.Da li je to ista njiva, jedna polovina se lepše zaorava a na drugoj ima poprilično na površini kukurozovine?