Odakle ti ideja da te zajebavam ja samo kažem kako jeste,a što on nije izorao celu njivu nego ostavio tih 2-3m
Откуд знам, што није изорао целу њиву. Са друге стране му је остало још више неузораног. Он има плуг обртач, а оре са њим као да је равњак, па ти сада види јесул њему све на броју. Има ИМТ 577 делукса, значи може да ради обртач без проблема ан изводима које има назад.....будала једна обична...ми са њим имамо проблем зато смо до пута и посадили орах, испед камена да не биде забуне када се изорава.
Матићу и ми имамо мера свих наших њива, али шта то вреди када ти са обе стране изору камење, па како ја да се намирујем и од кога...Онда буде проблема. Ево имам сада проблем са једним индијанце, који мало мало па дође на врата да каже како мера није тачна између нас. Кажем му, ајде да изведемо мерника и да поделимо трошкове, да коначно знамо где је међа. неће и шта ја сада треба да радим са таквим идиотом. Да изводим мерника сам нећу, нису то мале паре и шта ми вреди када ће он то камење изорати првом приликом и бацити их где он хоће....као овај морон што је у правац међе забијао ове цевурдаче...
Када год изоравам увек псотавим маршуте на камење, да бих што тачније изорао и да не бих код комшије ушао, често и на своју штету и опет им не ваљаш...Мислим па догле више, а бар је мени лако са овим плугом, хвата до пола точка задњег, значи нишаним точком на камен и нема грешке (буде мале, јер се увек мало врде лево десно, али је то то мајку му пољубим, нисам од оних који уђу за 2-3 бразде код комшије и направе пуапк, то ни не треба у животу)...