Oranje

Evo bio sam dokon da vam skiciram 2 najgore njive sto se tice oblika koje radim. Bogu plakati. Prvu radim zato sto je moja,a drugu zato sto je velika.
124419494_435861287383327_4736339680425327562_n.png

124376387_1298354827197301_8181970224518897526_n.png
Evo i mog doprinosa sto se tice oblika parcela koje radimo, ovo je samo jedan primer koji me najvise zajebava, ali ima i drugih:
FKrICQ.png

Plava linija je vrh brda, ono gore je pad na jednu stranu a ovo dole na drugu, a sve zajedno pad je na levo :LOL:

Pa ti onda izrori to, probali na razlicite nacine, nikad ne ide lako, tako da potpuno razumem kolege "Srbijance", em losija zemlja, em se vise ***emo.. Nesto ja tu lose racunam, ne znam odakle nam plus na ovakve zajebancije.. :unsure:

Da li sam uključio "šta" ? 😊😊😊
Jjova(veseli😄) ovaj put 4ta kornjača, nećebrže u lucerištu ...
Kad uploaduješ video, ima opcija doprinosi zajednice, to dozvoliš i onda se nekom kinezu svidi tvoje filozofsko viđenje odnosa galeba, miša i prosečnog stanovnika Srbije pa on odluči da to prevede i doda titlove na kineskom tvom videu...:bravo::bravo::bravo::sjasi:

Знадем да није орање, ал није ни гуљење стрњишта, а предооерација је орању...

IMG-20201112-104240.jpg

Као што се са слике да приметити, мајстор је погрешно десну батерију подесио, леву на слици...па није радила баш како би требало, тј. како је замишљено ..

Ovaj kraj je još i Bože pomozi, nisam snimio početak gde krenem 2km/h pa idem ka sredini gde povećavam brzinu polako do 6km/h pa onda krenem da se spuštam i opet smanjujem brzinu polako na 2km/h i palim blokadu jer počinje da šlajfuje a iza pluga se sija kao pasja kesa.Možda bi išlo lakše da nisam zaguljen po pitanju dubine, složenosti i zaoravanju ostataka.Malo sporije i vremenski duže ali urađeno kako Bog zapoveda, da se ne postidim ničega.Od gore možda ima par % kukuruzovine koja se neće ni videti do proleća.

Ma to što se vidi malo kukuruz,što vas to toliko tangira.Mislim da mu je mnogo brazdi.Da je jedna manje video bi razliku.

Nije mu mnogo 4 brazde jer tamo gde je laka zemlja ide kao da nema plug a da dignem 4 glavu gore rizikujem da skrlja plug dok ovako prošlajfuje pa mogu da reagujem.
Probao sam na 1800 o/min i jako se dere motor a brzina se ne menja drastično u ovoj zemlji i ne može lepo da spakuje brazdu pa nisam hteo da silujem bez veze.U lakoj zemlji ide 7.5 km/h u ovim obrtajima i brzini više, meni sasvim dovoljno.

Nazad
Vrh