Da li sam uključio "šta" ?Hteo sam da ti uradim titl ali ne znam jesi li ukljucio doprinos zajednice na youtube...Hahahah.

Jjova(veseli

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li sam uključio "šta" ?Hteo sam da ti uradim titl ali ne znam jesi li ukljucio doprinos zajednice na youtube...Hahahah.
Evo i mog doprinosa sto se tice oblika parcela koje radimo, ovo je samo jedan primer koji me najvise zajebava, ali ima i drugih:Evo bio sam dokon da vam skiciram 2 najgore njive sto se tice oblika koje radim. Bogu plakati. Prvu radim zato sto je moja,a drugu zato sto je velika.
![]()
![]()
Ja idem 4 zec ili 5 kornjača ali 757.2 (2x35cm). Probao sam i 5 zec ali je to previše brzo.Da li sam uključio "šta" ?
Jjova(veseli) ovaj put 4ta kornjača, nećebrže u lucerištu ...
Ove godine je išlo 5 zec i ponekad 5 kornjača sa Regentom 3x33...Ja idem 4 zec ili 5 kornjača ali 757.2 (2x35cm). Probao sam i 5 zec ali je to previše brzo.
Kad uploaduješ video, ima opcija doprinosi zajednice, to dozvoliš i onda se nekom kinezu svidi tvoje filozofsko viđenje odnosa galeba, miša i prosečnog stanovnika Srbije pa on odluči da to prevede i doda titlove na kineskom tvom videu...Da li sam uključio "šta" ?
Jjova(veseli) ovaj put 4ta kornjača, nećebrže u lucerištu ...