Da li sam uključio "šta" ?Hteo sam da ti uradim titl ali ne znam jesi li ukljucio doprinos zajednice na youtube...Hahahah.
Jjova(veseli) ovaj put 4ta kornjača, nećebrže u lucerištu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li sam uključio "šta" ?Hteo sam da ti uradim titl ali ne znam jesi li ukljucio doprinos zajednice na youtube...Hahahah.
Evo i mog doprinosa sto se tice oblika parcela koje radimo, ovo je samo jedan primer koji me najvise zajebava, ali ima i drugih:Evo bio sam dokon da vam skiciram 2 najgore njive sto se tice oblika koje radim. Bogu plakati. Prvu radim zato sto je moja,a drugu zato sto je velika.
Ja idem 4 zec ili 5 kornjača ali 757.2 (2x35cm). Probao sam i 5 zec ali je to previše brzo.Da li sam uključio "šta" ?
Ove godine je išlo 5 zec i ponekad 5 kornjača sa Regentom 3x33...Ja idem 4 zec ili 5 kornjača ali 757.2 (2x35cm). Probao sam i 5 zec ali je to previše brzo.
Kad uploaduješ video, ima opcija doprinosi zajednice, to dozvoliš i onda se nekom kinezu svidi tvoje filozofsko viđenje odnosa galeba, miša i prosečnog stanovnika Srbije pa on odluči da to prevede i doda titlove na kineskom tvom videu...Da li sam uključio "šta" ?