Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto si skinuo blatobrane? Jel udaraju u bocne haube kad se namota punDanasnji posao
Sto rece musovac nije ovo nista imamo parcele sa vecim nizbridicama i sa dosta vecim bocnim nagibom od ovih, jos sto su to teska zemljista za obradu.Samo sto je ovde vise napustenih njiva sve ovo oko ove njive se nekada radilo.Jbt pa mi Vojvodjani ne umemo Bogu da zahvalimo kakve parcele obradjujemo.
99% paralelne, bez spiceva i ravne ko tepsija u odnosu na ovo.
Aj, raditi par ha u takvim uslovima jos nekako ali raditi desetine ha takvih parcela...!!!???
Baš lepo ide,idealni uslovi za oranje ,pokošeno sve po suvom i sad se samo sipa.
Da ,bas zbog togaZasto si skinuo blatobrane? Jel udaraju u bocne haube kad se namota pun
Ta mani ga, u kornjači se dere ko svinjče za 29ti,a u zecu počeo da se znoji opasno..Hahaha, Milenko, postao si moj omiljeni filozof, **greška ti Lao Cea i Ničea...Prvi klip je haos, nešto ti UI u kabini...
Hteo sam da ti uradim titl ali ne znam jesi li ukljucio doprinos zajednice na youtube...Hahahah.Ta mani ga, u kornjači se dere ko svinjče za 29ti,a u zecu počeo da se znoji opasno..
Tek sad sam pogledao šta sam snimao, i baš sam se smorio koliko je loš zvuk...