Oranje

Nije ni blizu tako ali na snimku je katastrofa.Otvorio sam prozor da se vidi kako plug slaže brazde.

Bado, nisi trebao snimati plug, da mislimo da ores Regentom ili Lemkenom :D inace, ove godine sam primetio da mi 757 lepse zaorava kada idem sporije nego kad jurcam.

Ostaje mi ovih dana da preorem uzoranu pa tanjiranu strnjiku. To cu ovih dana polako. I od mene ove god toliko. Posle moj ferdza ide na face lifting i podmladjivanje u svakom smislu (mehanika - limarija) i sve sto treba. A i zasluzio je posle toliko godina.

IMG-20201110-095512.jpg

Не смем, па то изгледа катастрофално.....спрдаћете се, јер остаје много од горе кукурзовине и љуштике :ROFLMAO:

Ja sam danas čitavih sat vremena otvarao oranje na kukurzovini. Duša mi je bila u nosu od odgušivanja, vrat se ukočio od gledanja u nazad i na kraju sam digao plug i otišao na sojište da se odmorim i smirim. Za sutra sam skinuo crtalo (izmislili trgovci da uzmu ljudima pare :haha: ), i spustio još pretplužnjake niže, ako i tako ne bude išlo onda i pretplužnjaci lete sa pluga i vraćaju se deflektori pa nek bude odgore kukurzovine koliko god hoće... Problem bi bio mnogo manji kad bi pretplužnjaci bili udaljeni od daske još 5 cm.

Одем јутрос да орем и на једној ленији затекнем направљену "магистралу" и то са више трака и приде потонулих колотрага. Нисам орао до леније, већ до "магистрале", а онда на крају опалио преко неких ше'седам или колико већ пута и то плитко, да нешто не поломим. Наређ'о сам те "шаране" од утабане земље, тако да изгледа к'о тектонски поремећај, а не орање. Само крајњи очајник ће поново ту да претера трактор, па сам као миран због те чињенице. Ал' што сам се сморио радећи то у спороходним брзинама.... Ауууу.... Огадило ми се орање барем неколико наредних дана.

Nije oranje,ali nije ni podrivanje,30ak cm dubina,ide,ali 90-100ks bi bilo bolje,poceo sam rotore da pravim ali nisam zavrsio,bice za sledecu sezonu nadam se.

forever and always poem

Inace jel se ove jedu jednom ili vise puta xd ?,nikad vise pecuraka u njivi nisam video....

forever and always poem

Inace jel se ove jedu jednom ili vise puta xd ?,nikad vise pecuraka u njivi nisam video....

[/QUOTE]
Koliko košta ovo čudo?

Nazad
Vrh