Druškan
Član
Kod nas Steyr 6225 vuče 5 brazdi, ali na zahvat od 36, i nije mu baš prijatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Роде, обавезно да јавиш ловцима да када крену у пребројавање дивљачи, никако не прелазе преко твоје њиве - неког ће сигурно да стрефи срчка док изађе на другу ленију.Ja zavrsio danas. Najbolje za kraj
E ova matematika je i po meni idealna.Kod nas za oranje na 27 cm dubine pri brzini oko 8 km treba oko 1 ks za 1 cm zahvata.
Kod nas za oranje na 27 cm dubine pri brzini oko 8 km treba oko 1 ks za 1 cm zahvata.
Hoce moci da se setvospremaci od kukurzovine?Snimak od juce, oranje kurzovnista
To je baš ambiociozno nazvati 5 km/h brzina, više je sporina. Šalim se malo, kod mene je zemlja osrednje težine i ta kombinacija ide 7 km/h...Zahvat 2x30 cm.
Traktor 49 KS
Dubina 26-30 cm
Brzina 5 km/h
Zemlja osrednje težine i ta brzina mu je taman.
Ne priča Matić o Pumi nego o 558. HahahaLadno da doda 5. glavu na Pumu, ako nista bar u transportu da malo manje podlecu ovi sa kolima.
Jbga prvo sam bio na forumu pa na youtube-u, posle sam video da ste i tamo komentarisali onaj mocni rasipac koji je realnost kod vecine nas.. Ako ne stignes tamo da pogledas javni nam ovde, vrvt se jos neko pita da li ces dodavati azota tamo gde ti je baceno ono 4:20:20 ?Ne priča Matić o Pumi nego o 558. Hahaha
Dodavaću na proleće, tu gde sam bacao taj 4:20:20 sam radio analize i ima azota dovoljno. Ne orem za pšenicu već jedno 10 godina a ako si slušao u mojim klipovima, u tropolju radim plodored : kukuruz, kukuruz, suncokret, pšenica. Zakonom je zabranjena setva pšenice na kukuruzovinu kao što vidiš.Jbga prvo sam bio na forumu pa na youtube-u, posle sam video da ste i tamo komentarisali onaj mocni rasipac koji je realnost kod vecine nas.. Ako ne stignes tamo da pogledas javni nam ovde, vrvt se jos neko pita da li ces dodavati azota tamo gde ti je baceno ono 4:20:20 ?
I da ne bude totalni offtopic, rece da uvek psenicu ides na suncokret, da li si probao da zaores kukuruzovinu pa preko nje psenicu i da uporedis sa ovom na suncokretu?! Kod mene u kraju je svima bolja psenica na kukuruzistu nego na sucnokretu, mada dosta je drugacije zemljiste a sve to igra ulogu..