Oranje

Ja zavrsio danas. Najbolje za kraj
Роде, обавезно да јавиш ловцима да када крену у пребројавање дивљачи, никако не прелазе преко твоје њиве - неког ће сигурно да стрефи срчка док изађе на другу ленију. :ROFLMAO:

Ne priča Matić o Pumi nego o 558. Hahaha
Jbga prvo sam bio na forumu pa na youtube-u, posle sam video da ste i tamo komentarisali onaj mocni rasipac koji je realnost kod vecine nas.. :D Ako ne stignes tamo da pogledas javni nam ovde, vrvt se jos neko pita da li ces dodavati azota tamo gde ti je baceno ono 4:20:20 ?

I da ne bude totalni offtopic, rece da uvek psenicu ides na suncokret, da li si probao da zaores kukuruzovinu pa preko nje psenicu i da uporedis sa ovom na suncokretu?! Kod mene u kraju je svima bolja psenica na kukuruzistu nego na sucnokretu, mada dosta je drugacije zemljiste a sve to igra ulogu..

Jbga prvo sam bio na forumu pa na youtube-u, posle sam video da ste i tamo komentarisali onaj mocni rasipac koji je realnost kod vecine nas.. :D Ako ne stignes tamo da pogledas javni nam ovde, vrvt se jos neko pita da li ces dodavati azota tamo gde ti je baceno ono 4:20:20 ?

I da ne bude totalni offtopic, rece da uvek psenicu ides na suncokret, da li si probao da zaores kukuruzovinu pa preko nje psenicu i da uporedis sa ovom na suncokretu?! Kod mene u kraju je svima bolja psenica na kukuruzistu nego na sucnokretu, mada dosta je drugacije zemljiste a sve to igra ulogu..
Dodavaću na proleće, tu gde sam bacao taj 4:20:20 sam radio analize i ima azota dovoljno. Ne orem za pšenicu već jedno 10 godina a ako si slušao u mojim klipovima, u tropolju radim plodored : kukuruz, kukuruz, suncokret, pšenica. Zakonom je zabranjena setva pšenice na kukuruzovinu kao što vidiš.

Dosla druzina da vidi kako ide oranje.
170b2ddb445694bbe969cfbeec955727.jpg

Nazad
Vrh