Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja u tom slucaju, kada plug naidje na veliku masu od kombajna, ako nesto preskoci i vecu kolicinu izbaci na povrsinu, rucno ubacim u brazdu gde gazi tocak. I dok sidjem, neku vecu masu uguram nogom u "rupu" i gotova stvar. Lako je nama sa malo zemljeNemam sečku na kombajnu tako da mi sojina slama ostane u otkosima. Posle žetve predjem sa rotacionim rastresačem za seno. Inače kad je dobra soja i ako ostane u otkosima bude gadno kad se ore.
traktor je 577 DVNije svaki traktor isti, zavisi od raspona izmedju tockova...najbolje ti je uzeti metar dok je u brazdi i premeriti od tocka do spica raonika da ima isto kao i druga brazda(od plaza prve do spica druge brazde) sto je u tvom slucaju po 35cm..i gledaj da ti je plug ravan i horizontalno i vertikalno i nema greske, i po pravilu toplink bi trebao ici po sredini traktora, da ne ide ni levo ni desno
Dobra ideja. Moram naći nekog da ide za mnom i da gura nogama...Ja u tom slucaju, kada plug naidje na veliku masu od kombajna, ako nesto preskoci i vecu kolicinu izbaci na povrsinu, rucno ubacim u brazdu gde gazi tocak. I dok sidjem, neku vecu masu uguram nogom u "rupu" i gotova stvar. Lako je nama sa malo zemlje
Soja nemoze tako lako da istruliIma i resenja da ostavis tu parcelu poslednju da radis, ako ima kise istruli masa i zalepi se za zemlju, i onda se ore kao da je nema...