cicimoric
Član
cicimoric,
zašto nisi samo nastavio orati u jarak kojim je on završio? Bitno je dokle je posijano.
Nije on jos uzorao. Odorano je ko zna kada, a sad zelim psenicu da posejem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cicimoric,
zašto nisi samo nastavio orati u jarak kojim je on završio? Bitno je dokle je posijano.
Ne znam nisam merio,a ni ne znam koliko litara stane u rezervoar. Uglavnom danas sam istanjiro 6 k.j i uzorao 1,5kj potrosio sam pola rezervoara.Koliko je trosio po hektaru kod takvog oranja ?.
Cemu toliko duboko oranje, sejes repu ?Ne znam nisam merio,a ni ne znam koliko litara stane u rezervoar. Uglavnom danas sam istanjiro 6 k.j i uzorao 1,5kj potrosio sam pola rezervoara.
Da video sam da ne slaze,leve brazde su se poznavale...a mrzilo me da stelujem zurio sam da zavrsim. Sutra podesavam finese.
Mladjo,topling je okej,u spinglama je problem svaka leva brazda se poznavala.
Situacija je jebena da izvines. Nema oranja bez dobre kise kod nas, izgleda da ce i to malo da priceka.Јел оре неко каква је ситуација?