danger
Član
@Dobrincan.....
sta to mjauce u kabini?
sta to mjauce u kabini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam na sta mislis,hoce malo da skripuce sediste.@Dobrincan.....
sta to mjauce u kabini?
Ore se gde se moze.
29-30цм...како је показао метер, када сам заорао други круг...јел то мала дубина или треба да крљам још дубље.?...Galicije ovo oranje deluje plitko. Koja je dubina?
Dodji ti kod mene sa tim tvojim gaseom da ores na tu dubinu ovde.29-30цм...како је показао метер, када сам заорао други круг...јел то мала дубина или треба да крљам још дубље.?...
Najmanje 50 cm dubine. Napisao sam da deluje da je plitko jer se zid brazde obrusava.29-30цм...како је показао метер, када сам заорао други круг...јел то мала дубина или треба да крљам још дубље.?...
Cici, mislis li da bi se u ovim uslovima na njivama sada(deficit vlage) mogle preci sve njive sa gruberom, bez da se ceka kisa? Nemam iskustva sa gruberom, ali ako bi moglo da se odradi, a kisa kad padne dobro dosla je.Ovo je druga jesen zaredom da se " ore gde se moze" ili se ceka kisa.
Sad imas traktor za to, a zima je dugacka pa razmisli....... https://poljoinfo.com/threads/razrivač-gruber.742/page-102#post-1483873
Знам да се чини да је плитко, ал није...плуг је подешен већ 6 година на ту дубину...Najmanje 50 cm dubine. Napisao sam da deluje da je plitko jer se zid brazde obrusava.