Oranje

Ta to se ore strast bozija,kako god namestis plug on ide,kada je kenja onda je:sjasi:
2sbr66s.jpg

eiwsw.jpg

2pphkr4.jpg

2djo108.jpg

ay5537.jpg

2vigg0m.jpg

mtwguh.jpg

I ja orao danas. Ore se lepota jedna. Postavio bih slike,ali nisam vodio fotografa sa mnom,a i merni instrumenti(subler,uglomer,metar) su mi ostali kuci. Sutra ako imam vremena slikacu pa cu da postavim slike.

I ja danas malo orao ne ide lose ali oce da lepi jos uvek po malo inace vlaga se lepo i duboko vec spustila,a zemlja se rasipa milina!

Jedino eto merac dubine nije neki brendirani ali moze i ovaj da posluzi bitno da je nas domaci proizvod!

Vertikalno je dobar nije do toplinga, ali je onaj saraf na kocki zapekao i ne mozemo da obradimo kocku lepo da nema lufta i bezi zadnja brazda u neorano malo.
Promenio raonike,1 plaz,peta zanjeg plaza i jos par sarafa na tudjem plugu za manje od nedelju dana oranja je sasvim ok ulog. :osmeh:

Zar secerana vam ne resava vestak? Mi dobijemo 500kg/ha sa naglesnim kalijumom za oranje... Mada ove godine sam sam razbacio vestak gde planiram repu bez ugovora, jer se jos dvoumim da li da je sejem uopste.
Ma kakav vestak. Imam ga i viska na stanju. Nego smo mi razbacani. Fizicki nepostizemo.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh