Oranje

Druze, ja sam kod kuce nesto malo riljao i zaledjena je zemlja bas. Jedva nekako asov zabadam u zemlju. A orao smrznutu zemlju nisam.

Tako mi i deluje, tu je lakse zemljiste. Inace lepo se ore...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Bas zato sam i napisao tacno gde sam orao, jer znas kakvih zemljista ima kod nas.
Sinoc sam orao do 20h uvece, ne znam koja je bila temperatura ali za nekih pola sata je brazda bila bela od mraza... A islo je kao podmazano...

Ja sam zavrsio u tvom ataru malo sto sam imao. Ostalo mi kod mene pretezno laksa zemljista oko 15ha da zavrsim posle slave. Video sam da je kod vas skoro sve zavrseno i bas sam se prijatno iznenadio.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Pa eto, dosadio mi Belorus. :osmeh:
Poorao sam svoje pa sam malo bio gostujući orač. :ppozdrav:

@cicimoric

Ima snimak i po danu:

Za princip rada menjača ima upućenijih od mene, ja samo znam koje dugmiće treba pritisnuti i kada. :osmeh:

Menja broj obrtaja kada namestis npr na 12km/h,a ne moze vise od 6km/h da ide od 1400-2200 obrtaja motora .
Ovako kada se vozi nema menjaja drasticno obrtaja max 150 obrtaja motora
.

Milane da li mozes da napravis snimak u oranju ali da bude preko dana i da bude sto duzi. Ako mozes da demonstriras kako radi CVT menjac, da se vidi kako se menja broj obrtaja motora. Hvala unapred.
Cici pokusacu snimiti. Ali uvek sam u nocnoj smeni. Hoces izvana ili iz kabine?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Mislim da ni nemoze. Cim ustanem iz sedista. Mislim da bi zaustavio i sam povuko rucnu. Tako je napravljen.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

nema to samo stajer, cim se ustane sa sedista traktor nece da mrdne, imaju to neki i klas i dzon diri

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh