sale ratar
Član
Malo prednja glava hvata više i odmah ide teže.
Grunt da nije treća kornjača malo sporo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo prednja glava hvata više i odmah ide teže.
Jeste da je snimak vec bio negde postavljen na forumu ali ga evo opet cisto da vidite koliko znaci veliko rastojanje izmedju glava pluga i veliki zahvat po glavi:
To sto se vidi da je plug gusio na nekim mestima sa pocetka od kad sam uzorao sklad, plug nije bio oriban posto sam ga kupio jako zardjalog par dana pre toga. Ove godine ce kanda biti okacena i 4 glava a ispred njega ce koracati drugarov MF 8160.
Znaš ono: Džo voli,Džo pati ,ako treba Džo će da ga skrati.Ne smem dok je traktor u hodu.Hoće točak da mi uhvati.
Na nasoj zemlji su i ovakav plug uspeli slomiti...nakon toga je prodat u staro gvozdje.a sto se tice vuce-poprilicno se tesko vukao,a sobzirom da taj djukin masej ima dodatno manje tockove od standarnih,sigurno je bilo muke i mnogo proklizavanja u vlaznom?
Nemam ja neke kubure sa proklizavanjem, u toplinku i klinovima imam dovoljno lufta da mogu da koristim hidraulik kao da imam slicovanu rupu pa tako opteretim zadnji kraj traktora prednjim krajem pluga i ide i po mokrom. Sada je namontirana i 4. glava i plug ce se vencati sa drugarovim 8160.