Ma šalim se.Kakvo izduvavanje zaostale vode.Samo sam hteo da vidim ko će se sve upecati.Ne zamerite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta kazu ti "strucnjaci"sta se desava sa motorom kada ga upalis bez vode?Raspitaj se kod malo boljih stručnjaka šta se dešava kada pališ traktor bez vode.Ja sam to radio i nikad više, evo već 5,6 godina samo otvorim slavine i to je to.
Ne mogu izduvati vodu sa kompresorom a i uvek bi mi u jednom traktoru ostalo vode što ne iscuri
A sta kazu ti "strucnjaci"sta se desava sa motorom kada ga upalis bez vode?
Moj pokojni deda je upalio traktor IMT575 otisao na njivu koja je 4,5km od kuce i uzorao jedan krug na njivi dok traktor nije zategao i stao dosao peske kuci on i otac odu naspu vode upale ga i gle cuda taj traktor i dan danas RADI,a od tada je proslo i vise od 20god.i jos mu motor nije otvaran.Upaliti traktor bez vode na minut-dva ne moze biti nista,opasnije je suvi start od toga dali ima vode!
Logicki gledano, kada ispustis vodu iz bloka i hladnjaka, to malo vode sto ostane u traktoru ne predstavlja nikakvu opasnost jer postoji vazdusni prostor gde led moze da se siri.
Na Zmaju prve god. kad smo ga kupili neki su rekli da obavezno skidamo hladnjak pre zime jer ostaje vode u njemu!Marko ako je tako reci mi kako je meni prošle godine pukao hladnjak na zmaju u skroz donjem redu iako sam ispustio vodu pa je imalo tog vazduha za širenje kako kažeš