Aca97
Član
E sa time vec nema zezanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neko zakopo plitkoStric moj pre par godina izorao arsenal kašikare počele da zvone po daskama od pluga...Policija uvđaj saslušanje čitav očin.bilo voćnjak godinama,čovek kupio raskrčio i eto ti zla...
Džon Dirov kombajn je kog mene vršio.Vidim da Clasovi šišaju bolje nego mi beračima pa sam se zato opredelio za vršidbu ali sam se dobro zajebo-nemamo mi mali mehanizaciju da to zaoremo.E zato rus samo peva dve mu malo tri previse zato ima samo dve brazde,inace uvek od kad smo kupili adapter sam pricao da je secka na zmajevom govno samo opevano, ja sam svoje vrsio i to dosta sporo pa cemo videti dali je ove god bolje seklo ako ides sporije inace sam prosle kad je riknio pogon od secke tako zaorao sa predpluznjacima da se nije videlo ali malo je gusilo.
Zar ti nemas 14 cola Leopard za Rusom???Džon Dirov kombajn je kog mene vršio.Vidim da Clasovi šišaju bolje nego mi beračima pa sam se zato opredelio za vršidbu ali sam se dobro zajebo-nemamo mi mali mehanizaciju da to zaoremo.