Oranje

Mislis ti. Sama zemlja je sipka rastresita pa se u normalnim uslovima raspada ko pesak Mozes ti podesiti sve kako treba ako zemlja nedozvoljava i uslovi bice televizora po njivi

Ja sam prošle godine ugario jednu njivu posle žetve. Međutim, kako je bila jako kišna godina, na jesen je oranje bilo mnogo teže nego tamo gde ništa nije dirano.

Evo jedna i od mene
469f31cf0865e23514d2c5542c33a411.jpg

Transport. Kod kuhn-a je to tako reseno. Moze i jedan tocak da bude ali je skuplje.
Jeste bela slacica

Poslednja izmena:
Radoslave, evo, samo za tvoju dusu. Ovo je jutrosnje oranje sa tvojim bivsim 756.25
Sredjena rucica, ispravljena zadnja noga, stavljeni novi raonici

Koliko je noga bežala, kod mene nisi mogao po oranju ništa primetiti, slagao je lepo brazde. Udarac je bio od nazad,napukla daska,komšija u svom dvorištu ga udario u voćku prilikom premeštanja inače mislim da je na tom plugu baš sve original,(čak i oni rezervni trouglovi daske) zato što ga je on kupio novog zajedno sa traktorom IMT 540 ja sam mu drugi vlasnik a tvoji Šumadinci treći:ppozdrav:

Ove godine se jako lepo ore, cak i teza zemlja. Zato je i napravljen snimak. Ko zna kada ce ponovo ovako lepo da se rasipa :osmeh:
Nadam se da ce i moj ovako lepo da radi. Saznacu uskoro

Jos malo i kraj, ide jako lepo, zadnjih nekoliko dana oremo bez prestanka, ostalo je jos par jutara oko salasa uzorati i kraj za ovu sezonu.

Losiji je snimak, telefon nema neku kameru, druga brzi na 3/4 gasa i samo u krug :osmeh:

Nazad
Vrh