Sa kojim traktorom vučeš trobrazni sa predplužnjacima?
Sa 577, ali samo sa njim orem strnjike i suncokret, kukuruz sa dvobraznim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojim traktorom vučeš trobrazni sa predplužnjacima?
Tesko je i kod nas u ravnici. Problem je sto mnogi nece da rade, vec bi radije da piju pivo ispred prodavnice, a zemlju i masine isprodavali i otisli na socijalu. Nase polje skoro svake godine plave Korenita i Jadar, sto i jeste najveci problem, za sta su najvise krivi ovi neandertalci iz Srbija voda.@Tomic Toma,tesko zive? a kod tebe nema sirotinje? E moj druze,ovde oranje nikad nije dosadno uvek moras 100% da budes fokusiran na to sto radis i ores vecinom na jednu stranu.Naravno da ovi krajevi nisu za psenicu i kukuruz (uspeva ali za svoje potrebe) ali dosta ljudi je uzelo pare u vocarstvu. NEGO,da li je danas sta ocedilo,pitam iz razloga sto sam planirao sutra nesto da orem?
Neki trobrazni obrtac?Oranje pre kise...samo koji plug je orao???
![]()
Liči mi na rad Kverneland No.8Jeste Minjusar,cetiri brazde,jer petu nisam nasao(jos,+1)...ali mislio sam na proizvodjaca pluga,pluzno telo,ne broj brazdi...