Sa kojim traktorom vučeš trobrazni sa predplužnjacima?
Sa 577, ali samo sa njim orem strnjike i suncokret, kukuruz sa dvobraznim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojim traktorom vučeš trobrazni sa predplužnjacima?
Tesko je i kod nas u ravnici. Problem je sto mnogi nece da rade, vec bi radije da piju pivo ispred prodavnice, a zemlju i masine isprodavali i otisli na socijalu. Nase polje skoro svake godine plave Korenita i Jadar, sto i jeste najveci problem, za sta su najvise krivi ovi neandertalci iz Srbija voda.@Tomic Toma,tesko zive? a kod tebe nema sirotinje? E moj druze,ovde oranje nikad nije dosadno uvek moras 100% da budes fokusiran na to sto radis i ores vecinom na jednu stranu.Naravno da ovi krajevi nisu za psenicu i kukuruz (uspeva ali za svoje potrebe) ali dosta ljudi je uzelo pare u vocarstvu. NEGO,da li je danas sta ocedilo,pitam iz razloga sto sam planirao sutra nesto da orem?
Neki trobrazni obrtac?Oranje pre kise...samo koji plug je orao???
Liči mi na rad Kverneland No.8Jeste Minjusar,cetiri brazde,jer petu nisam nasao(jos,+1)...ali mislio sam na proizvodjaca pluga,pluzno telo,ne broj brazdi...