mindjušar
Član
Samo da te ispravim,izvini,ali fali jedno dJeste Minjusar,cetiri brazde,jer petu nisam nasao(jos,+1)...ali mislio sam na proizvodjaca pluga,pluzno telo,ne broj brazdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da te ispravim,izvini,ali fali jedno dJeste Minjusar,cetiri brazde,jer petu nisam nasao(jos,+1)...ali mislio sam na proizvodjaca pluga,pluzno telo,ne broj brazdi...
Samo da te ispravim,izvini,ali fali jedno d
A nije Kameni,taj plug je 2+1+1,i vuce ga Ursus 160...Neki plavi plug, a da nije lemken. Rabe werk ???
A ne,ne...mada ima slicnosti,evo slike,pa ako imate znanja i volje,pogadjajte(sto rece Kolega Kosutic,imena,imena),a ako ne,necu da vas zezam vise...Liči mi na rad Kverneland No.8
ovaj je to odradio bez da se moralo izlaziti iz kabine...
Srđane, evo ja bi pogađao ako smemA nije Kameni,taj plug je 2+1+1,i vuce ga Ursus 160...
- - - - - - - - - -
A ne,ne...mada ima slicnosti,evo slike,pa ako imate znanja i volje,pogadjajte(sto rece Kolega Kosutic,imena,imena),a ako ne,necu da vas zezam vise...
Necu da vas ubijam u pojam vise-Zeljko je dao tacan odgovor!Oduvek sam imao uverenje da su to jako dobri plugovi,kupljen i opravdao je za sada to misljenje...veoma sposoban plug,jos u kukuruzu da probamo,pa cemo dati krajnji sud...I DA,ako neko naleti na +1 za pottingera(ravnjak naravno) neka javi...Ja ipak mislim da je POTTINGER,jer se delom nadzire žuto crtalo i deflektor.
Pottinger ravnjak kažeš, daj neku sliku da ga vidimo kompletnog kako to izgleda!
Kako je danas išlo? Jer idealnono za oranje ili je još uvek blato? Ja sam zakačio plug sutra planiram probu
Dobar je obrtac-ne sporim ja...samo malo teska zemlja kod nas,pa one okretnice,grede oce da se "bune",pa ako hoces da se izbegne da cim malo cimne,plug nosis kuci u delovima,ona mora neka ekstra izvedbe(XMS,cplus,Titan i slicno) a to opet nosi ogromne kilaze,a atarski putevi su vecinom losi,pa...dobro je i ovako...i ne patim ja od toga ko ima veci,vislji,vise glava naredjanih,pa jos kad je obrtac...kao tamo neki...da je zdravlja,a ono nek se prevrce-dal ovako ili onako...Srđane dobar plug.Otkud si se odlučio za ravnjak kada je na forumu pisano kako obrtači povećavaju prinose.
Mirmag: Jel mi se cini ili plug "naginje" u lijevo? Tako vidim na mnogim slikama kad se ore s okretacem, povecaju dubinu na tocku ali ne rade se korekcije na granicnicima za okretanje pa se dobije ovako najeren plug? Mozda mi se ipak samo cini...
Pocetak njive,plug jos nije ljudski usao u zemlju..
Jutros sam malo cackao oko pluga i stavio crtala...
Nemozes ni muziku da slusas,a da ti ovi na Tube ne kenjaju oko autorskih prava...