mixer87kac
Član
@mixer87kac
50 evra ili 6000 din su plamenovi predplužnjaci. Ja ih imam i na trobraznom i na dvopobraznom imt-u i zadovoljan sam kako rade.
Sa kojim traktorom vučeš trobrazni sa predplužnjacima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@mixer87kac
50 evra ili 6000 din su plamenovi predplužnjaci. Ja ih imam i na trobraznom i na dvopobraznom imt-u i zadovoljan sam kako rade.
I ne planiramo da montiramo 5 glavu, nije u nasoj zemlji petobrazdni za 195 ks.Cici, jos mu niste stavili 5. brazdu?
Jel to zimsko tj duboko kolega?
Mirmag kakvo crtalo je bilo na njemu? Jel ono veliko?
Сунце ти пољубим, цици 195кс за 4 главе...Код мене би овај твој плавац, вукао гарант 6 глава без проблема...
Ee, galicije da ti znas kakva je ta zemlja za obradu!!! Mozes tek da zamislis kako je meni u tom ataru sa 3x30 sa Ursusom 904 od 86 ks!!!
Uf, sto bi ja poslao neke, kad pametuju o teskom oranju da odrade samo jedan dan u vasem ataru ili cicijevom, ali izbor parcela da budu neke od tih koje bi preporucili ljudi koji tamo obradjuju zemlju!!Kod nas 158 ks-3x38...a srafovi osiguraci malo-malo pa fiiiiiing....