Oranje

skupo to kod tebe ciro::novac::

Ma de sad skupo sta ti je... Sa 100-150e je dobro kad radio moj teca nabio nam cenu preko 200e po haktaru.. Pa bankrotirao njive ostale u korov pa posle vlasnici razdelili dzabe te parcele samo da ih neko dovede u rad... Tako sam ja i poceo... NA 3god dzabe samo da ih dovedem u red... Pa sam se navadio.. :haha: Tako sam poceo zemlju da radim... :osmeh:

Ma de sad skupo sta ti je... Sa 100-150e je dobro kad radio moj teca nabio nam cenu preko 200e po haktaru.. Pa bankrotirao njive ostale u korov pa posle vlasnici razdelili dzabe te parcele samo da ih neko dovede u rad... Tako sam ja i poceo... NA 3god dzabe samo da ih dovedem u red... Pa sam se navadio.. :haha: Tako sam poceo zemlju da radim... :osmeh:
hehe dobar si samo drz se nemoj ti ko teca hehe nedaj boze.dobar si:ppozdrav:

hehe dobar si samo drz se nemoj ti ko teca hehe nedaj boze.dobar si:ppozdrav:

A ne te propasti se ja cuvam ponajvise.... On je postao gazada zacas a Rumuni da mu rade toliko zemlje... A rumuni za flasu piva razbacaju gomilu vestackog djubriva onom ko plati pivo u njegovu njivu... Radnici ga sredili...

- - - - - - - - - -

Nije to daleko,ja imam u mom selu vise od 8km u jednom pravcu do nekih njiva.
E ciro sad ces i ti da dobijes novi naziv na forumu:osmeh:

I ja imam jednu parcelu (moju) koja je 7km u jednom pravcu a u mom selu je... :osmeh:

A netreba mi novi naziv dobar mi je i ovaj....

Ciro nema sa tobom puno zezanja,malo njih znaju da si ti majstor borilackih vestina,karatista.....:osmeh:spavam:{{

Ćuti i radi! Meni su moje njive na 10-12km od kuće, a arenda je kod nas oko 300 evra po hektaru, pa ti vidi da li se isplati.....

Nema to veze druze sa Karateo i sa Crnim pojasom ja sam dobar covek zato je zezanje dozvoljeno,a pojas i znanje to ostavljamo za ring... :osmeh: :off_topic:

A morao si to da naglasis... Dobro, karatista... beli-zuti... pa sve do zelene-plave... dobije samarcinu, pa teraj dalje, ali s tobom stvarno nema zezanja, koji braon, o'ma crni pojas... No, ne da je :off_topic:, nego... Necu vise da kvarim temu ::prica::

Nazad
Vrh