Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KOd nas je sigurno nebii zaorao,radila bi sve oružija a i po zakonu nebi smio.Dešava se to i kod nas ali novi zakupac ulazi u parcelu nakon žetve zasijane kulture.
Bolje da si ih pustio da je lepo i prihrane pa pre njih pokosio ovako ako se nadje neko da te tuzi mislim da ces cupavo proci!Ja licitirao drzavnu.Otisao na njive kad one pod psenicom.Zvao geometre,obavestio komsije i ori.
Ja licitirao drzavnu.Otisao na njive kad one pod psenicom.Zvao geometre,obavestio komsije i ori.
Nismo i nemamo kukuruzista za oranje.
Ako su je posijali nakon licitacije mogu da ti duvaju jaja.
Ja licitirao drzavnu.Otisao na njive kad one pod psenicom.Zvao geometre,obavestio komsije i ori.
aпсулутно тачно,не смеш изорати...to je nešto drugo,ali se izorati nesme,išao ja na sud kao svedok,jer sam uslužno izorao pšenicu,koju je prethodni zakupac posejao,a nije platio zakup,gazda izdao novom zakupcu,bogami novi zakupac platio i uloženo i izgubljenu dobit