R
rad78
Guest
Čitam ove postove i nije mi sad jasno jel postoji fabrička sedmica sa 3 brzine ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brane ni ja,kao ni 90% sela kod mene ne verujemo u potrosnju od 12l u dubokom oranju.
- - - - - - - - - -
Brane ajde dodji u subotu na mini okupljanje ako si slobodan.
Bog te koliko ti imas plugova ? ,jel ti dolazi ispomoc u vidu 5136Ta orem sa jednim ali nije problem da orem i sa 2,3, naci cemo sofere za to.. Claas je ove godine vukao moj veliki IMT plug i obrtaca Agro-masz a ako bude jos kilavog vremena, mozda mu zakacim i 757 3 brazde da orem bez tocka posto je oranje bez tocka sa velikim plugom nemoguca misija.
Bog te koliko ti imas plugova ? ,jel ti dolazi ispomoc u vidu 5136
sta sta sad si reko a nista nisi reko.sta neverujesUgariš drugom na 30cm dubine sa 757/2 na + 40c u Banatu e u to nemogu da poverujem upravo da je i kod nas u Turiji orano.
Bubu izgleda da na forumu samo Cira92 ima vise plugova od tebe.U svakoj supi par komada.Sada opet imam 3 pluga Ja cim odvadim malo, odmah kupim drugi Ne dolazi, mogu ja to i sam
Zivice ti si nas idol i rado citamo tvoje komentare,pusti Saleta dobar je on deran,ali jednostavno ti si unikat,de si sam nema ti para.
Bubu izgleda da na forumu samo Cira92 ima vise plugova od tebe.U svakoj supi par komada.