R
rad78
Guest
Čitam ove postove i nije mi sad jasno jel postoji fabrička sedmica sa 3 brzine ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brane ni ja,kao ni 90% sela kod mene ne verujemo u potrosnju od 12l u dubokom oranju.
- - - - - - - - - -
Brane ajde dodji u subotu na mini okupljanje ako si slobodan.
Bog te koliko ti imas plugova ?Ta orem sa jednim ali nije problem da orem i sa 2,3, naci cemo sofere za to..Claas je ove godine vukao moj veliki IMT plug i obrtaca Agro-masz a ako bude jos kilavog vremena, mozda mu zakacim i 757 3 brazde da orem bez tocka posto je oranje bez tocka sa velikim plugom nemoguca misija.
![]()
Bog te koliko ti imas plugova ?,jel ti dolazi ispomoc u vidu 5136
![]()
sta sta sad si reko a nista nisi reko.sta neverujesUgariš drugom na 30cm dubine sa 757/2 na + 40c u Banatu e u to nemogu da poverujem upravo da je i kod nas u Turiji orano.
Bubu izgleda da na forumu samo Cira92 ima vise plugova od tebe.U svakoj supi par komada.Sada opet imam 3 plugaJa cim odvadim malo, odmah kupim drugi
Ne dolazi, mogu ja to i sam
![]()
Zivice ti si nas idol i rado citamo tvoje komentare,pusti Saleta dobar je on deran,ali jednostavno ti si unikat,de si sam nema ti para.![]()
Bubu izgleda da na forumu samo Cira92 ima vise plugova od tebe.U svakoj supi par komada.