Oranje

Ima ga na forumu u nekoj temi ne secam se vise... A koliko sam ukupno imao da ne nabrajam... :osmeh: I IMT 755 i jos jednog olta,neki nemacki dvobrazni i tako.... :osmeh: Uglavnom sve neke krseve,jos nisam kupio PRAVI plug koji zelim da kupim...

Ima ga na forumu u nekoj temi ne secam se vise... A koliko sam ukupno imao da ne nabrajam... :osmeh: I IMT 755 i jos jednog olta,neki nemacki dvobrazni i tako.... :osmeh: Uglavnom sve neke krseve,jos nisam kupio PRAVI plug koji zelim da kupim...
Nisu krševi rade posao to je najbitnije, a biće i taj o kome se mašta i željno očekuje...

Fali jos onaj sa dve brazde uvis sto se po potrebi prevrce. :haha:

Bice slika,nije problem.Imt manje trosi.
Na ovoj parceli uopste celom potesu je zuta jako blizu.

Orao sam i ja kod nas u ataru zemlju gde su se sjajne daske dobro zamazale a bogme imacu jos da orem pa cu uslikati ako kojim slucajem odem po danu.

Spajicevi, ja imam par njiva gde hoce da se beli ali samo jednu njivu gde je izrazito kao kod vas i to samo na lomljenju parcele ka dolu. Tu uvek dizem plug na fini hidraulik koliko god mogu da oranje bude lepo a da se ne beli mnogo od gore.

Tamo gde bi se daske umazale od zemlje (dok je vlazna ne mozes je skinuti sa daske pluga,gume,bilo cega vec tek kada se osusi)smo ove godine izpodrivali pa cemo videti na prolece kako ce biti.Kada sam ovo snimao taman me je prolazila anestezija od prethodne noci...

Nista ovo ne valja, nisam zadovoljan uopce...

Ide bez nekog znacajnijeg otpora, ore se duboko, njiva je previse ravna, zemlja se previse sipa, daske se previse sjaje, traktor pre malo trosi goriva.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Evo par slika i masnije:
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
Ovo sam danas uzorao i samim tim završio za ovu godinu sa oranjem.
Doduše veličina je baštice al mora se i to uzorati...

Nazad
Vrh