Oranje

:haha:
103366065637089937309918.jpg

бубу, па тешко да ћеш наћи испод једно 10к евра плуг који је по спецификацији као тај ИМТ, а да је обртач...мада могу ја да ти продам мог енглеза, направљен плуг за тешку земљу, одлично ради, по приступачној ::novac::...:osmeh:

Ја баш хтео да питам јер то захват 45цм, кад ето предухитри ме ти са одговором...

- - - - - - - - - -

Пидиканац, волеш да пипкаш:haha:, сунце ти пољубим...добре су сличице иначе...

него бре матићи ако погледаш глобус, видећеш да можеш да преореш само пацифик, никако атлантик...

Mogu vam reći da grešite što se tiče dubine bar kod mene ,flaša je visoka 36cm ali ako bolje pogledate kukuruz je bio zagrnut pa se samo na prvi pogled čini da je preduboko a oralo se kao u normalnim godinama ,do sada sam orao sa 756.20 a pošto sam letos radio generalku pozajmio sam ovaj 757.20 zeka ga vuče i ne oseti ga i trošio mi je 14l po kj sve u svemu ja PREZADOVOLJAN :osmeh::ppozdrav:

Orana repista juce I danas, jucerasnje, repa koja je vadjena pre 20 dana islo tesko, a danasnja, repa koja je vadjena prosli vikend islo oranje skoro idelano, dubina 28-30cm, brzina 10km/h, potrosnja 14 litara, brzo I lako, uzorao sam njivu, dosao kuci, moji se iznenadili, mislili nesto se pokvarilo.....
2014-11-30-10.jpg

Blago vama kad imate takvu zemlju laku za oranje. Kod nas ni najstariji paori ne pamte tako tesko oranje kakvo je ove godine. U soji koja je skinuta odavno, jos i nekako ide ali tamo gde je gazeno po mekanom, sacuvaj Boze! Mozete da zamislite kako je tamo gde je prosao gusenicar Lexion 760!

Oranje jedne 'kratke' parcele,hteo sam ceo krug da snimim ali mi ruka otpala za ova 3 min.Inace ceo krug ide oko 18-19 min.

malo današnjeg oranja tanjirana ugar orana na dubinu 27-28cm zahvat 3*33cm brzina 8,5-9h.
kolega bubu razmisli malo o ovom plugu kod nas ima više komada što ravnjaka što obrtača i svi rade odlično a baš je kolega prije par dana dobio obrtača podesiv od 13-17coli sa pretplužnjacima razmak između glava 105cm visina 80cm plaćen 5000eura sa pdv-om http://www.helti.hu/index.php?NID=1&OCS=27

кад комшије дозволе, ти ћеш га пазарити...познато ми је то:osmeh:

Samo čitam ovu temu al moram da lanem :osmeh:

Znaš kako se čovek "navuče" na belo ?!?

Daš mu jedanput, pa posle još jednom.......... treći put traži SAM !!! Tako prođu i ovi što pozajme jednom-dvaput obrtača :haha::haha:
Malo šale ne škodi :osmeh:
Evo i jedne sličice od mene.....
fotografija0358.jpg
[/IMG]

Nazad
Vrh