Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam prvi put orao zemlju u kojoj traktor sa 127ks ne moze da ide brze od 6.3km/h sa 120cm zahvata. Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao...
Kod nas je to normalno u dobrim godinama a u losim .....................Danas sam prvi put orao zemlju u kojoj traktor sa 127ks ne moze da ide brze od 6.3km/h sa 120cm zahvata. Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao...
Danas sam prvi put orao zemlju u kojoj traktor sa 127ks ne moze da ide brze od 6.3km/h sa 120cm zahvata. Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao...
Kolko god da im je tesko greju se jedino ako je hladnjak zaprljan ili zapusen iznutra.Ja sam juce orao strnjista 2B brzinom,temperatura nije prelazila 65 stepeni,ostalo oremo 4S.Prekosutra verovatno oremo repista,tu bi trebalo i najteze da bude pa napravicu neki snimak da li traktor dimi i kolika mu temperatura.Dubina oranja naravno nigde nije ispod 30cm.Ima moj susjed ursusa 120 konja jedva orka grije se previše navodno da oni se griju biće da je to razlog dignute brazde.