zzivica
Član
uzo si mi rec iz usta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posle ga lepo operi i prebriši viledom.
Drustvo sta mislite jel moze ona labina 560 sa gumama 16.9-28 da vuce trobrazni 755 plug na dubinu 20cm?
Čestitam...Posle toga obavezno pranje pa zar nije glupo ostaviti ovekve masine sve do leta???
- - - - - - - - - -
Evo jedne od juce... Gotovo sa oranjem za ovu godinu... Moj cale u kadru...
Jedino ce malo da gazi brazdu ali to nije strasno.
3x30(3x12 coli)na 20cm e to bi vec mozda bilo problem za 560
Čestitam...
Jel', Ćiro, to ovom slikom hoćeš da pokažeš o'ma i koji traktor ćale tera, a koji ti? Tvoj je ovaj blatnjaviji, jel' da?
Ako ništa drugo, ima ga više za glancanje...
Mirko, koliko sam pročitao ovde na forumu ti si dosta plugovao propustio kroz ruke, ako ti neznaš onda neznam dal će ti neko tačno reći za tu varijantu koju si pomenuo,znam jedno,da kod mene u kraju ko je vukao dvobrazni 755 sa 560 imao je muke sa slaganjem brazde,odvajale im se dve po dve zbog razmaka točkova,pomerali su i kolenastu osovinu,mučili se i ništa, na kraju su promenili plugove,dok sa druge strane taj plug bolje leži za 558 ili rakovicom nego za 560.Probaj pa ćeš videti.Jedino ce malo da gazi brazdu ali to nije strasno.
3x30(3x12 coli)na 20cm e to bi vec mozda bilo problem za 560
Mirko, koliko sam pročitao ovde na forumu ti si dosta plugovao propustio kroz ruke, ako ti neznaš onda neznam dal će ti neko tačno reći za tu varijantu koju si pomenuo,znam jedno,da kod mene u kraju ko je vukao dvobrazni 755 sa 560 imao je muke sa slaganjem brazde,odvajale im se dve po dve zbog razmaka točkova,pomerali su i kolenastu osovinu,mučili se i ništa, na kraju su promenili plugove,dok sa druge strane taj plug bolje leži za 558 ili rakovicom nego za 560.Probaj pa ćeš videti.Jedino ce malo da gazi brazdu ali to nije strasno.3x30(3x12 coli)na 20cm e to bi vec mozda bilo problem za 560
Njiva je pored reke, lezala je pod vodom 5-6 dana za vreme prolecnih poplava, nabijena zemlja katastrofa, pa je i dodatno sada gazio berac kukuruza.ostavi slobodno. Možeš i sad da poravnaš ali samo ćeš promeniti raspored grudvi, još ako hoće da leži voda onda tek nemoj.