kombajner
Član
Odg: Oranje....
pa dobro to je tvoje ... ja sam samo mislio da ces poceti da brljas
eto KIRAJ je covek rekao jer je posedovao taj plug "VOGEL" i vidite sta kaze ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od koliko coli?todor je napisao(la):nisi rekao koji vogelovih ili imtZRENJANINAC je napisao(la):e ludi ste sto brazdi
![]()
ja bi ga zaorao bez problema na 30 ! orao sam i vecu masu od te sa njim ponekad zastopa ali ne cesto .da naglasim da imam vogela l 950 bez predpluznjakakiraj je napisao(la):Djoni, daj komentar kako bi vogel ovo zaorao![]()
I sta kad smrzne na nekih -10; -20*?dicki je napisao(la):Onima koji oru sa 533,539 i drugim manjim traktorima toplo preporucujem sipanje vode u zadnje tockove do 3/4 i otezavanje traktora napred oko 120 kg. Potrsnja goriva je sigurno za 1/4 manja a udobnost pri oranju je duplo bolja.![]()
![]()
Spajki je napisao(la):Bilo je kod mene bisera sto su to radili u prevozu repe,al meni je to malo![]()
Slobodno objasni zasto je to tebi luckasto, da se ozbiljni ljudi ne dovedu u dvosmislenost.Sala je u redu ako je vecini shvatljiva.Spajki je napisao(la):Malko luckasto mi je to raditi zar ne? Jes da ima bolje naleganje i kontakt sa zemljom ali ja bar to ne podrzavamali svako radi kako hoce pa zato
![]()