Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas srecu sto mi nisi bio blizini kad sam orao,jer bi ti zaorao i kejsa i vogela sa mojim IMT plugom.VOGEL je zakon plug i ni jedan IMT mu nije ni do kolena,slike sve govore!
tibor je napisao(la):Imas srecu sto mi nisi bio blizini kad sam orao,jer bi ti zaorao i kejsa i vogela sa mojim IMT plugom.VOGEL je zakon plug i ni jedan IMT mu nije ni do kolena,slike sve govore!
Pa ja sam racunao i to da je istu parcelu uzorao po tri puta kao sto je pisao...3x30 kj... u tako lakoj zemlji sa ursusom za 2 dana.... ako nema puno trckaranja od njive do njive, posto je ursus spor na putu...(ide samo 29km/h)ZRENJANINAC je napisao(la):Ma kakva dva tri dana to je puno to ruja i Imt uzoru za dan ipo
Sto off? Samo smo nastavili temu, a ja najodgovornije tvrdim da bih u takvoj zemlji sa mojim ursusom tu kolicinu oranja koju on uradi godisnje ja odradio za 2, najvise 3 dana oranja!North ARMY je napisao(la):aj nemojte vi biti gori od njega,dosta off-a