Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svaka cast majstore mozes ici na neko takmicenje oraca da im ocitas koju lekciju po pitanju stelovanja plugovazzivica je napisao(la):
shvatas li ti sta pises?zzivica je napisao(la):da ali danas sam orao drugu njivu tj klindu i cejsa sam lozio 4. 2 rang i orao sam 1kj za 1h.sto je odlicno ali nema logike.577 1. brzinom ide 8 km/h a uzorem za 2h 1kj, a kejs ima istu brzinu ali 1kj uzore za 1h.
Ako ore s istim plugom, istom putnom brzinom, tada ni on neshvaća šta je napisaoSpajki je napisao(la):shvatas li ti sta pises?zzivica je napisao(la):da ali danas sam orao drugu njivu tj klindu i cejsa sam lozio 4. 2 rang i orao sam 1kj za 1h.sto je odlicno ali nema logike.577 1. brzinom ide 8 km/h a uzorem za 2h 1kj, a kejs ima istu brzinu ali 1kj uzore za 1h.
aj ne lupaj na svaku sliku*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):bubisa koliko brzo rus ide u oranju i na koju dubinu ores?kolika je potrosnja?
zasto su ti predpluznjaci tako visoko podignuti?
meni su predpluznjaci spusteni tako da rade 15cm ako orem 30cm ili da i oni hvataju dosta zemlje tako da mogu bez problema zaorati masu.
vidim da je kod tebe cak i bolja i laksa zemlja nego kod mene i lepo se rasipa kao da je pesak
i oranje je bas extra!
Pa nije komentarisao bas svaku! Na one moje snimke je ostao bez teksta!todor je napisao(la):aj ne lupaj na svaku sliku*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):bubisa koliko brzo rus ide u oranju i na koju dubinu ores?kolika je potrosnja?
zasto su ti predpluznjaci tako visoko podignuti?
meni su predpluznjaci spusteni tako da rade 15cm ako orem 30cm ili da i oni hvataju dosta zemlje tako da mogu bez problema zaorati masu.
vidim da je kod tebe cak i bolja i laksa zemlja nego kod mene i lepo se rasipa kao da je pesak
i oranje je bas extra!