Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ores mani taj veliki tocak kojem se "vino" podesavaImam pitanje,u vezi EHR-a,podesio sam da mi onaj tockic za oscilacije stoji na br.5,a veliki tocak kojim se vino podesava stoji izmedju br. 5 i 6,a na plugu je topling zakacen na plivajuci polozaj. E sad me zanima,koliko se to odrazava/steti hidraulici? Da li je dobro?
Orao sam pre na fixnoj rupi na pluga,a veliki tockic mi stojao na 0,a onaj tockic za oscilacije u oranju isto na 5,sve zavisi....
E sale ne moze to tako u kukuruziste, moras upaliti, potanjirati ili ostaviti da dobro nakisne i natruli, nemoze na 70cm klirensa i 90cm raspona izmedju glava da radi pretpluznjak u toj masi, treba 80-85 klirensa i preko 100 raspon glava.Orao sam suncokretište, pa probao u kukuruzu. Pretplužnjak nije ni za k... Samo rilja u suncokretu, u kukuruzu je dobar samo za gušenje, odmah sam ga okrenuo. Probaću još jednom, pošto na kukuruzu sam još uvek štelovao plug pa da ne bude, ali mi se čini da sam bezveze puk'o 7 i po hiljada...
evo za one koji uživaju u ovakvom pogledu