dragan.kovacev
Član
FarmerII, kombinovani sat za same rubin 2000e tako kaze vlasnik. drugaru na rubin 150 isto dosao sa crknutim satom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste alkar 1Pazi da ne nasedne mašina . Jel to lakar 1A. Imam i ja takav plug pa sam mislio da uzmem još jedan i napravim dvobrazni dobar
Kako ide vladimirac,to je bese plug 1x16,kojom brzinom ides?i jel se mnogo muci?trebao bi uzimati neki traktorcic pa se raspitujemDanašnji posao
Ne muči se uopšte idem 1 brzinom oko 7-8 km/h i na dubini od 30-35 plug je olt alkar 1*16Kako ide vladimirac,to je bese plug 1x16,kojom brzinom ides?i jel se mnogo muci?trebao bi uzimati neki traktorcic pa se raspitujem
koliko obrtaja pokazuje,cini mi se da trebas ulje menjati,hoce da pokazuje vise obrtaja kada je ulje razbijeno...View My Video
još malo oranja od neki dan
Odlično je Dule,to što se na obrtaču poznaje nije ništa strašno I kod mene se malo poznaje ali vise mislim da je odsjaj zemlje jel je bačena na istu stranu iz dva različita pravca. Nisam video da je neko radio obrtačem a da se ne poznaje ta "odsjaj". Veruj bolje 100 puta nego kada vidim da na njivu od 3 kj uđe 4 različita traktora sa 3 različita pluga ( 2x IMT ,1 VN,1 nepoznat) pa 4 različite noge na gasu I 4 različite dubine pa da vidiš oranje ko nemirno more. Umesto da odu na 4 različite parcele pa da to oranje liči na nešto ovako bože sačuvaj. To je inače bila moda ove jeseni kod nas u ataru. Prošle godine sam pomagao drugaru on sa leopardom ja sa VN I ma koliko dobro oba slažu brazdu kada su zajedno izgleda oranje lose.Dragane, meni se cini da moze I bolje, ali ja ne umem da nastelujem, ima nejednakog oranja, a I vidi se sastav, video sam par oranja, izgledaju tako dobro da bi moglo da se seje odmah, zahvat je 3 x 40 cm.
kako misliš koliko obrtaja pokazuje ,jel to previše.inače ga teram na 2000obrtaja sad je slučajno gas do krajakoliko obrtaja pokazuje,cini mi se da trebas ulje menjati,hoce da pokazuje vise obrtaja kada je ulje razbijeno...