Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam nista slikao poceo sam sa oranjem mrzi me da prebacujem slike,ali ljudi sta je glista u zemlji to u zivoti nisam video na svim njivama kao da ih je neko zapatio,bez zezancije!
e pa malo bi ti puno kolega po oznaci 1221 da teras 4 glave u 3.3 gang, ja teram isto u 4.2 na oko 2000 na oko 8.2-8.5kmh,takodje regent golub 4x35 na 30cm,cak negde po potrebi i 2.3.Orano danas za secernu repu na 30cm, terao mojim tempom kad posle desetak krugova ode rujadinova temp. do blizu stotke, cak se i lampica (crvena) pocela paliti, ja brzinu manje(2rang 4brzina) i vrati se u jednom krugu gde i treba. 7kmh na 1700 obrtaja, pa to je da se USERES od dosade, doslo mi da izadjem napolje i da idem pored njega!
nisi trebao da se okrecesJa sam trebao juce da zavrsim oranje za ovu godinu,jako lepo islo taman sam pomislio da cu da zavrsim u rekordnom roku tu parcelu(3.5k.j) kad ono pogledam nazad na plug i usinem ledja.Jedva sam doterao traktor kuci,kuci me izvadili iz traktora i da ne duzim dalje zavrsio sam na urgentni i tri ogromne inekcije,i sad odmor do daljnjeg.
Sto bi se kod nas kazalo.Desilo bi mu se na bilo kom sledecem potezu, patim pa znam!
Ja sam trebao juce da zavrsim oranje za ovu godinu,jako lepo islo taman sam pomislio da cu da zavrsim u rekordnom roku tu parcelu(3.5k.j) kad ono pogledam nazad na plug i usinem ledja.Jedva sam doterao traktor kuci,kuci me izvadili iz traktora i da ne duzim dalje zavrsio sam na urgentni i tri ogromne inekcije,i sad odmor do daljnjeg.