Oranje

Ma glista se ne plasim ja,koliko sam cuo one su korisne??? :sta: Ali sta je utovljenih miseva pa to je strasno!!! Sta je to dal nema grabljivica da ih srede??? :sta:

Danas oranje od 06:00 do 21:05 dosta za danas ...
2mzmfxs.jpg
2q20i7q.jpg
sfwbh5.jpg

Kombajner druze gde je ovo snimano??? Deluje mi poznat teren,da nije ka mom selu????

Orano danas za secernu repu na 30cm, terao mojim tempom kad posle desetak krugova ode rujadinova temp. do blizu stotke, cak se i lampica (crvena) pocela paliti, ja brzinu manje(2rang 4brzina) i vrati se u jednom krugu gde i treba. 7kmh na 1700 obrtaja, pa to je da se USERES od dosade, doslo mi da izadjem napolje i da idem pored njega!

Orano danas za secernu repu na 30cm, terao mojim tempom kad posle desetak krugova ode rujadinova temp. do blizu stotke, cak se i lampica (crvena) pocela paliti, ja brzinu manje(2rang 4brzina) i vrati se u jednom krugu gde i treba. 7kmh na 1700 obrtaja, pa to je da se USERES od dosade, doslo mi da izadjem napolje i da idem pored njega!
e pa malo bi ti puno kolega po oznaci 1221 da teras 4 glave u 3.3 gang, ja teram isto u 4.2 na oko 2000 na oko 8.2-8.5kmh,takodje regent golub 4x35 na 30cm,cak negde po potrebi i 2.3.

Bilo je juce dosta toplo bez vetra u pravcu da ga malo hladi, kad je pao mrak druga prica je bila.
i tako uzorao 6kj i 4,5kj 3r3b. i mozda mi 20l ostalo u rezervoaru.
u drugom rangu jako pisti menjac, zato nisam ni prelazio 1700/o, o potrosnji i da ne pricam jel me dusa boli :haha:

Ja sam trebao juce da zavrsim oranje za ovu godinu,jako lepo islo taman sam pomislio da cu da zavrsim u rekordnom roku tu parcelu(3.5k.j) kad ono pogledam nazad na plug i usinem ledja.Jedva sam doterao traktor kuci,kuci me izvadili iz traktora i da ne duzim dalje zavrsio sam na urgentni i tri ogromne inekcije,i sad odmor do daljnjeg.::jako_besan::

Ja sam trebao juce da zavrsim oranje za ovu godinu,jako lepo islo taman sam pomislio da cu da zavrsim u rekordnom roku tu parcelu(3.5k.j) kad ono pogledam nazad na plug i usinem ledja.Jedva sam doterao traktor kuci,kuci me izvadili iz traktora i da ne duzim dalje zavrsio sam na urgentni i tri ogromne inekcije,i sad odmor do daljnjeg.::jako_besan::
nisi trebao da se okreces:ppozdrav:

NAJLEPSE zelje da se sto pre oporavis, a za oranje ima vremena :ppozdrav:

Mnogi vrate nazad, al se malo odmaknu, tako se dobiju 2 manja razora i lakse se zatrpa na prolece setvospremacom

Nazad
Vrh