Oranje

Sjednim danju a sa drugim noću i taman:osmeh:. Trebal pomoć.

Palo je celih 9 litara kiše ali se ore sa medalju dobro.Pre te kiše je išlo povuci-potegni.Ako sve bude kako treba do Ponedeljka će pući top.

Uslužno oranje od prošle nedelje.
syo2tk.jpg

Ja sam do juce uradio oko 47kj dubokog,ima jos da se gusla,bitno da sam zavrsio nisku zemlju,ako se raskalja moram cekati mraz,ova vislja ce ici,neka peskusa...

Stavio auspuh na kabinu da imam filing da sedim u nekoj zapadnonoj traktor. Inace mora da vuce 3brazde i u ritu samo u 2. brzinu [video=youtube_share;6If9YsiGvpU]http://youtu.be/6If9YsiGvpU[/video]

Danas od 9h ujutru do 18h uzorali 4.20h.... Ja sam vozio Belarusa a moj cale Rakovicu.... Dubino smo pokusavali da odrzavamo istu na svim parcelama,nekih 20-25cm u proseku... Imali smo do sad 4h jos da izoremo ali u poslednjem trenutku smo uzeli jos neke njive,tako da nam za sutra ostaje jos 1h da izoremo... To cemo sutra na tenane i bice i slika... Danas sam poneo aparat ali sam sa njim mogao da se slikam (ali bukvalno) taman da se slikamo ono crkose baterije!!!!!!!!!!!!!!!! Bilo nam je u planu da ga zaoremo na licu mesta!!!! :udri::udri::udri:

Danas od 9h ujutru do 18h uzorali 4.20h.... Ja sam vozio Belarusa a moj cale Rakovicu.... Dubino smo pokusavali da odrzavamo istu na svim parcelama,nekih 20-25cm u proseku... Imali smo do sad 4h jos da izoremo ali u poslednjem trenutku smo uzeli jos neke njive,tako da nam za sutra ostaje jos 1h da izoremo... To cemo sutra na tenane i bice i slika... Danas sam poneo aparat ali sam sa njim mogao da se slikam (ali bukvalno) taman da se slikamo ono crkose baterije!!!!!!!!!!!!!!!! Bilo nam je u planu da ga zaoremo na licu mesta!!!! :udri::udri::udri:
Ciro za 9 sati rada Rus je sam trebao tu povrsinu da uradi.Zemlja sigurno nije teska cim Rakovica moze da radi sa plugom zahvata 3x30cm.

Ciro za 9 sati rada Rus je sam trebao tu povrsinu da uradi.Zemlja sigurno nije teska cim Rakovica moze da radi sa plugom zahvata 3x30cm.

Imali smo malih problema... Belarus je rastrgao plug pa smo morali da idemo po srafove,a najteze nam bilo da ga izvucemo iz brazde i da ga zakacimo ponovo!!! I pored toga smo imali jednu pracelu od 1.20h koja nije dugacka ni 100m!!!!!!!!! Izokretali smo se vise nego sto smo orali.... I polako bez zurbe.... :osmeh:

Nazad
Vrh