Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je to fosfor ? Mislim koji naziv , znaš li možda koja mu je cijena ?
756 su ok plugovi za taj traktor ali i 755 mogu da odrade posao i veoma su lagani,sto se tice stelovanja prva brazda moze da hvata malo vise ali nikako nesme da bezi u stranu,bocni lanci na polugama moraju da budu labavi kada su plugovi dobro nastelovani,plugovi kada su u brazdi moraju da budu ravni jer ako se malo iskose onda odmah beze na jednu stranu,takodje rucica na osovini treba da se podesi onako kako najbolje odgovara,kod mene je ekstremno teska zemlja u svakoj njivi drugacije stelovanje,ona krivina na osovini trebalo bi da bude blago napred ili na pola znaci nadole primetio sam da tu najlepse ore bar moji plugovi, 754.ja sam suzio zadnje tockove na rakovici i ocekivao sam da ce biti lakse ali nisam nista dobio pa sam vratio onako kako treba.Planiram da uzmem 756 ili 757, mada 755 je hladno hvatao 60-65 cm, ali nije to to, muci se traktor previse.