Kako mu se ovo isplati kad ima da se kupi MAP po 52din/kg koji ima 52% fosfora a ovo italijanski 30%?
То ти не бих знао рећи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mu se ovo isplati kad ima da se kupi MAP po 52din/kg koji ima 52% fosfora a ovo italijanski 30%?
Meni ovo nije jasno sto si sada napisao..Planiram da uzmem 756 ili 757, mada 755 je hladno hvatao 60-65 cm, ali nije to to, muci se traktor previse.
Meni ovo nije jasno sto si sada napisao..
Ako
755 hvata 2x10" tj 2x25cm,
756 hvata 2x12" tj 2x30cm,
757 hvata 2x14" ili 2x35cm,
zasto izmisljate toplu vodu i forsirate plug da prednja brazda hvata vise nego sto je predvidjeno?
Tvoj 7211 je odlican traktor, ima 66hp, veliku tezinu tj oko 3 tone, imas bocne reduktore, odlican hidraulik. Rakovica 65 vuce 756 i lemind 2x32" pa i u laksoj zemlji ide 757.
Ako imas bas tesku zemlju, kupi minimalno 756 vk, a ako je zemlja srednje teska za obradu, onda idi na 757. Mislim da cak i u teskoj zemlji ovaj traktor ne bi smeo da se muci sa 757 plugom.
Pa prva brazda je hvatala preko 35cm zato 60 cm. Tesko je isao ovde, cak sam negde morao i 1 brzinom. I dosta je slajfovao. Mozda je to do zemlje sve, videcu kad budemo orali zimsko kako ce da se ponasa.
Pa prva brazda je hvatala preko 35cm zato 60 cm. Tesko je isao ovde, cak sam negde morao i 1 brzinom. I dosta je slajfovao. Mozda je to do zemlje sve, videcu kad budemo orali zimsko kako ce da se ponasa.
najzad da zameniš zadnje stakloJuce smo poceli...danas nastavak....
Baš smo danas gledali te nove dubičke plugove , bilo ih je par na njivi . Izgleda da su dobri , ne guše se iako smo orali netarupiranu kuruzovinu , nisu teški za vući iako je ovde zemlja izuzetno teška , jedino mi se čini da su daske kratke pa ne rasipaju zemlju nešto , slično ko imt plugovi . Ljudi su zadovoljni snjima.
Imali kod njih nekih izmena u odnosu na leoparda ili je se zadrzala stara konstrukcija?
ovo na slici su dubički ali Ris a ne leopard i po meni su puno boljiNe vidim da ima izmjena , čak mi se čini da je malo povišen klirens ali nisam siguran . Dal je zadržan kvalitet materijala pokazaće se . Završna obrada je naravno lošija , tipično naški , djeluje kao da su dijelovi prvo mili malo zardjali pa onda ofarbani . Nedostatak je i što nema nikakvih osigurača od preopterećenja . U suštini izgleda da su solidna kupovina.